Călin Popescu Tăriceanu: Îmi doresc o altă Românie, o Românie care priveşte spre viitor

| 16 noi, 2014

ALEGERI PREZIDENŢIALE 2014. Preşedintele Senatului, Călin Popescu-Tăriceanu, a declarat duminică dimineaţă, după ce şi-a exprimat opţiunea de vot, că îşi doreşte 'o altă Românie', o Românie care 'priveşte spre viitor'.

ALEGERI PREZIDENŢIALE 2014. 'Votul meu de astăzi urmăreşte să închidem definitiv o pagină tristă în istoria României şi să evităm riscul ca această perioadă să continue sub o formă sau alta. Îmi doresc o altă Românie, o Românie care priveşte spre viitor, care se gândeşte la generaţiile tinere, cărora trebuie să le asigure o pregătire solidă, o învăţătură care să îi facă competitivi atunci când ies pe piaţa forţei de muncă. Vreau ca pentru generaţiile actuale să facem mai mult pentru a crea locuri de muncă, iar pentru cei vârstnici să asigurăm o bătrâneţe mai îndestulată dacă se poate şi mai liniştită', a spus Tăriceanu.

El a adăugat că îşi doreşte, totodată, ca economia 'să înceapă să performeze din nou, în aşa fel încât România să poată să ajungă a şaptea putere a Europei'.

Preşedintele Senatului, Călin Popescu Tăriceanu, a votat, duminică, la Clubul Sportiv Şcolar nr. 5 din Capitală.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ