Valeriu Zgonea: Am votat cu speranţa că următorii cinci ani vor fi ani de prosperitate pentru români

| 16 noi, 2014

ALEGERI PREZIDENŢIALE 2014. Preşedintele Camerei Deputaţilor, Valeriu Zgonea, a declarat, duminică, la ieşirea de la urne, că a votat cu speranţa că următorii cinci ani vor fi plini de prosperitate pentru români.

ALEGERI PREZIDENŢIALE 2014. ''Am votat cu speranţa că următorii cinci ani vor fi ani de prosperitate şi pentru noi, românii. După 25 ani de la Revoluţie să putem să ne bucurăm şi noi de 2018 aşa cum se cuvine'', a afirmat Valeriu Zgonea.

Preşedintele Camerei Deputaţilor a mai spus că o dată la cinci ani românii au această şansă şi i-a îndemnat să iasă duminică la vot.

''Am votat cu speranţa că următorii cinci ani, în istoria noastră ca cetăţeni români, indiferent unde ne aflăm, vor fi cu noroc, am avut destul ghinion în ultimii cinci ani. Am votat cu speranţa că putem avea şi noi un preşedinte care să ne unească, să aibă dialog cu toate clasele sociale, care să ştie să ne asculte, în primul rând, şi care să facă treabă pentru România şi aici, şi la Bruxelles, şi la Washington'', a arătat Zgonea, care, alături de soţia sa, a votat la secţia nr. 166 din municipiul Craiova, amenajată într-un punct termic din cartierul Lăpuş.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ