Daciana Sârbu a votat: De mâine îmi doresc să ne aducă Dumnezeu mai multă linişte şi înţelegere

| 16 noi, 2014

REZULTATE ALEGERI PREZIDENŢIALE 2014. Europarlamentarul PSD Daciana Sârbu a declarat, duminică dimineaţă, că opţiunea sa la alegerile prezidenţiale a fost pentru 'mai multă linişte şi înţelegere'.

De mâine îmi doresc să ne aducă Dumnezeu mai multă linişte şi înţelegere. Pentru asta am votat', a afirmat europarlamentarul PSD, care a votat alături de soţul ei Victor Ponta, candidatul Alianţei PSD-UNPR-PC, şi de primarul general al Capitalei Sorin Oprescu.

ALEGERI PREZIDENŢIALE 2014 TURUL II. Spre deosebire de primul tur al alegerilor prezidenţiale, Daciana Sârbu şi Victor Ponta au fost însoţiţi şi de cei doi copii, Irina şi Andrei.

Întrebată cum îl vede pe soţul său în postura de preşedinte al României, Daciana Sârbu a spus că astăzi îl vede 'emoţionat' dar că este convinsă că 'mâine va fi o zi bună'.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ