Alegeri prezidenţiale 2014. Dragnea: Am votat româneşte pentru un preşedinte român şi viu

| 16 noi, 2014

Alegeri prezidenţiale 2014. Vicepremierul Liviu Dragnea a declarat că a votat la cel de-al doilea tur al alegerilor prezidenţiale 'româneşte', pentru un preşedinte 'român şi viu, care nu fuge de la nicio confruntare'.

Alegeri prezidenţiale 2014. 'Ca şi la primul tur, am votat româneşte, pentru un preşedinte român şi viu, care nu este fricos şi care nu fuge de la nicio confruntare, pentru că gândiţi-vă la o negociere cu un lider european dacă preşedintele nostru pleacă de la întâlnire', a spus Dragnea duminică, după ce a votat la Liceul 'A.D. Xenopol'.  El a adăugat că a votat cu foarte multă speranţă.

Dragnea estimează o prezenţă la cel de-al doilea tur de scrutin al prezidenţialelor 'puţin peste primul tur'. 'Eu sper să vină lumea la vot', a afirmat preşedintele executiv al PSD.

Citeşte şi: Alegeri prezidențiale 2014. Câţi români au ieşit la vot în urmă cu cinci ani

Liviu Dragnea s-a referit şi la vreme.

"Este mai frig. Cum spunea un clasic în viaţă, toamna nu este ca vara, este mai frig, dar oricum, nu plouă, nu este viscol, nu este furtună, oamenii pot veni la vot şi îi aşteptăm să vină la vot, pentru că este bine să vină cât mai mulţi la vot', a spus el.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ