Victor Ponta, DECLARAŢIE în PREMIERĂ după ce a votat. Cum i-a răspuns unei jurnaliste

| 16 noi, 2014

REZULTATE ALEGERI PREZIDENŢIALE 2014. Premierul Victor Ponta a declarat că a votat pentru ca toate mamele şi bunicii noştri să trăiască într-o ţara mai bună, pentru ca generaţia sa să nu mai fie o generaţie de sacrificiu.

„Astăzi am votat pentru ca toate mamele şi bunicii noştri să trăiască într-o ţara mai bună, pentru ca toţi copiii noştri să poate învăţa mai bine şi pentru că, după 25 de ani noi, eu, Daciana, Sorin Oprescu, să nu mai fim o generaţie de sacrificiu. Sunt coştient de responsabiltiatea pe care o am, cred în România şi sunt pregătit”a declarat premierul Victor Ponta, la ieşirea de la vot.

Întrebat de către o jurnalistă "care este urmtorul pas, ce urmează să vedem", premierul a răspuns că se pregăteşte să devină preşedintele României. Deşi întrebarea a fost în limba engleză, premierul nu a ezitat să-i răspundă pe măsură.

REZULTATE EXIT POLL ALEGERI PREZIDENTIALE 2014. Potrivit primelor cifre ale exit-pollurilor, Victor Ponta este pe primul loc în preferinţele românilor cu 64% dintre voturile exprimate până la ora 09.00, în timp ce Klaus Iohannis are 36%.

REZULTATE EXIT POLL ALEGERI PREZIDENTIALE 2014. Biroul Electoral Central (BEC) va informa opinia publică și presa despre prezența la vot la alegerile prezidențiale de duminică la orele 11,30, 14,30, 17,30, 20,30 și 22,30. Orele până la care secțiile de votare vor transmite informații către BEC sunt 10,00, 13,00, 16,00, 19,00 și 21,00.

EXIT-POLL REZULTATE ALEGERI PREZIDENŢIALE 2014 turul II: Cine este pe primul loc

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ