ALERTĂ în Hunedoara! A fost înregistrat primul INCIDENT la vot

| 16 noi, 2014

Preşedintele unei secţii de votare din localitatea hunedoreană Bucureşcii Bradului a pierdut ştampila de control a secţiei, motiv pentru care urnele au fost deschise cu o întârziere de o oră şi 25 de minute, după ce a fost rezolvat acest incident, conform Biroului Electoral Judeţean Hunedoara.

'Pentru secţia numărul 320 s-a dispus confecţionarea unei noi ştampile de control. După ce ştampila a fost confecţionată şi transportată la secţia de votare, procesul de votare a început la ora 8,25', a declarat duminică, pentru AGERPRES, purtătorul de cuvânt al Biroului Electoral Judeţean Hunedoara, judecătoarea Cristina Roncioiu.

De asemenea, în cauză vor fi efectuate cercetări pentru a se afla împrejurările în care a avut loc acest incident, deoarece preşedintele secţiei de votare nu avea dreptul să scoată ştampila de control din incinta secţiei.

În judeţul Hunedoara au fost înfiinţate 524 de secţii de votare, la urne fiind aşteptaţi 400.252 de alegători înscrişi pe listele permanente. Cei mai mulţi alegători sunt în municipiile Hunedoara (63.196 persoane), Deva (60.481) şi Petroşani (36.755), iar cei puţini sunt în comunele Bătrâna (122), Bulzeştii de Sus (252) şi Bunila (301 persoane).

PREZIDENŢIALE 2014 TURUL II. Românii din DIASPORA s-au aşezat la coadă, la VOT, încă de sâmbătă seara

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ