Radu Banciu: Transmit PROSTIMII că Victor Ponta a câştigat alegerile

| 15 noi, 2014

ALEGERI PREZIDENŢIALE 2014 TURUL II. Jurnalistul Radu Banciu a spus, vineri seara, în emisiunea pe care o realizează la B1 TV, că Victor Ponta este câștigătorul detașat al alegerilor de duminică.

ALEGERI PREZIDENŢIALE 2014 TURUL II. "Relansarea USL-ului este încă o greșeală de campanie a lui Ponta, deși el e clar câștigătorul detașat al alegerilor de duminică. Nu e niciun suspans. Îi transmit prostimii din această țară că Ponta a câștigat alegerile prezidențiale din România, să nu-și mai facă griji. Dormiți bine noaptea asta și mâine noapte la fel. S-a terminat, alegerile sunt câștigate de cel care a meritat să le câștige în această campanie.

Iohannis a fost o eroare de casting a dreptei românești. L-au împins într-o luptă care, evident, nu este a lui. De luni încolo, Iohannis nu va mai reprezenta nimic în politica din România. Așa de repede se va așterne pământul peste el, ca peste o femeie obișnuită, aproape fără nume. Deja ne gândim cum Dumnezeu a ajuns el candidatul dreptei?", a spus Radu Banciu, citat de reportervirtual.ro.

DNA-ul a ajuns în NY Times şi anunţă CUTREMURUL. Predicţia lui Kovesi pentru duminică

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

5 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
16 noi, 2014
banciu terchea-berchea
neica nimeni
banciu traieste in lumea lui. e un terchea-berchea, un neica nimeni care se crede mare jurnalist.
15 noi, 2014
clujanu'
"Stiu ca sunt prost. Dar cand esti prin preajma Banciule, prind curaj"
15 noi, 2014
militaru
banciu
tara asta nu este o turma de prosti ,asa cum o denumesti tu [ prostime ], prost esti tu cu familia ta pe care jalnic o reprezinti [ poate ei nu merita un timpit mare ca tine ] Te intreb cu ce drept denumesti tu chiar un segment de populatie ; PROSTIME ,ce ai facut tu pt,acest segment sa nu se mai gaseasca in aceasta postura ? Deocamdata sa ti fie rusine,dupa aceea vom mai vedea.Ps tu cu cine votezi ?
15 noi, 2014
rosca gheorghe ioan
remarca domnului Radu Banciu
domnule ziarist indiferent de calitatile mentale pe care le posedati nu cred ca cei care nu va impartasesc ideile sant PROSTI deci in numele celor prosti va rog sa va cereti scuzele de rigoare deci vom dormi linistiti in asteptarea scuzelor .................multumiri din partea unui prost
15 noi, 2014
gigi
Oferta locuri de munca noi! Oferta este acum un fenomen, pentru ca tot mai multi oameni s-au convins de seriozitatea noastra! Oferim pe loc contract legal si dovada platii! Au fost acordate deja primele castiguri! NU e MLM si nici NU e joc piramidal! Veti castiga 300 dolari lunar, cu o munca de 3 ore pe zi, ca operator online! Pentru detalii mai multe, trimiteti textul ”Info” la adresa de email: [email protected]

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ