Dan Voiculescu, apel către Preşedinte, Premier şi Ministrul Justiţiei

| 15 noi, 2014

Într-o postare pe blogul său personal, Dan Voiculescu, condamnat la 10 ani de închisoare în dosarul ICA, transmite că „ce se intampla in aceste zile cu Basescu este rușionos”.

Acesta transmite faptul că „problema majora este cum de a fost posibil ca dosarul in care sunt implicati fratii Basescu sa fie musamalizat ani de zile si de catre cine”.

În acest context, Voiculescu transmiste că „Presedintele, Primul Ministru, Ministrul Justitiei, Procurorul General trebuie sa clarifice urgent cine din structura centrala a DNA a luat decizia ca procurorul Iacobescu sa predea dosarele lui Bercea Mondial”.

Redăm postarea:

„Revin cu “Deceniul rusinii” dominat de clanul Basescu.

Ce se intampla in aceste zile cu Basescu este evident RUSINOS.

Problema majora este insa cum de a fost posibil ca dosarul in care sunt implicati fratii Basescu sa fie musamalizat ani de zile si de catre cine.

Sa nu ne lasam pacaliti si sa dezbatem ce a facut Mircea Basescu.

Presedintele, Primul Ministru, Ministrul Justitiei, Procurorul General trebuie sa clarifice urgent: Cine din structura centrala a DNA a luat decizia ca procurorul Iacobescu sa predea dosarele lui Bercea Mondial?

A sosit momentul ca Romania sa nu mai fie tara procurorilor si judecatorilor manipulati politic. Avem suficienti judecatori si procurori corecti, oameni onesti astfel incat sa ne scuturam. Si este nevoie de dreptate in Romania”, transmite Voiculescu pe blogul său.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

3 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
08 dec, 2014
biocantautor
"Basescu este rușionos”.
adica este rusofil????ca de la angajatul analfabet al lui Ghita nu prea se intelege?
15 noi, 2014
busuioc
Voiculescu
Prietene Varan´!Stai cuminte unde esti,ti s-a termninat cu sforile...Orice-si face, ai...mierlit-o!!Zece ani,plus interdictii...,ce, mai,esti terminat!Stai acolo undecesti si nu mai tulbura apele si asa de tulburi in tara...
15 noi, 2014
trandafir
dar de familia Basescu [frati fii nepoti ] ce spui? sau te faci ca nu stii

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ