Traian Băsescu şi-a vizitat nepotul în spital: E scorpion ca mine

| 15 noi, 2014

Traian Băsescu şi soţia sa, Maria, au venit, sâmbătă dimineaţa, la Spitalul Filantropia, unde Ioana Băsescu, fiica cea mare, a născut cu o zi în urmă un băieţel.

Maria şi Traian Băsescu au venit cu un buchet de flori. "Se simte perfect, a mâncat azi noapte la 12, de dimineaţa la 6 a mai mâncat o dată şi acum l-am lăsat iarăşi la mama mâncând. E sănătos", a spus Băsescu, după vizită.

Şeful statului a mărturisit că l-a ţinut în braţe pe primul său nepot şi le-a arătat jurnaliştilor o fotografie când micuţul "serveşte masa".

"E Scorpion. Cine spune că nu ştiu ce politician ar fi Băsescu... fals. Ăsta e Băsescu", a spus preşedintele râzând.

Maria Băsescu a precizat că se va descurca să aibă grijă de toţi nepoţii, în timp ce Traian Băsescu a explicat: "De implicat o să mă implic, dar aşa ca omul care are treabă. Maria e cu greutatea. Ea a crescut copiii, eu eram pe mare când ea îi creştea".

Fiica cea mare a preşedintelui Traian Băsescu, Ioana Băsescu, a născut un băiat prin cezariană, vineri dimineaţă, la Spitalul Filantropia. Anunţul a fost făcut chiar de şeful statului, care a scris un mesaj pe Facebook: "Astăzi, în jurul orei 7.50, s-a născut primul Băsescu. Este sănătos, are 3,4 kg şi ţipă!".

Traian Băsescu a afirmat, vineri, după declaraţia de presă susţinută la Palatul Cotroceni, că numele nepoţelului său, care s-a născut în cursul dimineţii, este Radu Băsescu Pricop.

Întrebat cum îl cheamă pe nepoţelul său, Traian Băsescu a răspuns: "Îl cheamă Radu Băsescu Pricop, în februarie mai vine unul".

Şeful statului a ţinut să facă şi o observaţie. "Tot spun ăştia că Iohannis e Băsescu, că e nu ştiu ce. Nu, frate, nu am nicio treabă cu acest domn Iohannis, singurul Băsescu este ăsta micu', Radu", a declarat Traian Băsescu.

Preşedintele a mai spus că celălalt nepoţel se va naşte la sfârşitul lui februarie.

 

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ