Pronosticurile liderilor politici cu privire la finala prezidențială de mâine

| 15 noi, 2014

Parlamentari din toate partidele au făcut pronosticuri în legătură scorul de duminică după confruntarea dintre Klaus Iohannis (ACL) şi Victor Ponta (PSD).

Cezar Preda (PDL) este de părere că va câştiga Klaus Iohannis la o diferenţă de 100.000 de voturi. „Va fi ca la alegerile trecute, când seara era un candidat şi dimineaţa altul”, a spus Preda, potrivit Mediafax.

Florin Iordache (PSD) a spus că va fi 54% cu 46% pentru Victor Ponta. „Pentru că la mine în judeţ (Olt – n.r.) toată lumea s-a convins de prestaţia lui Iohannis, care a demonstrat că nu poate fi mai mult decât primar”, a spus Iordache.

Vasile Blaga (PDL) este optimist. „Vom câştiga, nu am făcut niciodată pronosticuri, dar mă bazez pe mobilizarea extraordinară a oamenilor”, a spus Blaga.

Mate Andras (UDMR) crede că votul va fi destul de strâns, cu patru-cinci procente în plus va câştiga Victor Ponta.

EXIT-POLL ALEGERI PREZIDENŢIALE 2014 TURUL DOI. Cine va fi noul preşedinte

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

2 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
15 noi, 2014
nicoleta
victor ponta presedinte
Nu am aceeasi parere ca Cezar Preda , deoarece in tara presedinte a fost ales Geoana dar prin frauda adica voturile multiple din diaspora in special din Paris a fost ales Basescu , acum nu se v-a mai intimpla asa , din aceasta cauza sustinatorii lui Iohannis au facut mitinguri si incearca sa mai faca pentru diaspora , pentru a frauda voturile ,nu se mai poate vota de mai multe ori
16 noi, 2014
Achim Irina
Pararea dlui Cezar Preda este foarte aproape de adevar.
Iohannis va fi presedinte . Eu locuiesc in Franta de ceva ani . Am votat impreuna cu familia mea si in anul 2009 . Cei din diaspora nu mai voteaza cu PSD ,nu uita anii de profund comunism promovat si practicat de Iliescu . Raspuns pentru Nicoleta : Rusine !!! Nu stie ce vorbeste ...... Sa vina la Paris sau Londra !!!

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ