Carmen Harra, prezicătoarea atentatului de la 11 septembrie, ştie cine va câştiga alegerile prezidenţiale

| 15 noi, 2014

Harra spune că a ştiut cu 11 ani înainte că în Irak va avea loc un mare război și că Saddam Hussein va fi ucis. Susține că a prezis şi atentatele din 2001 asupra Turnurilor Gemene. Încă de la începutul anului 1999, Carmen Harra a declarat, la postul FoxNews, că are viziunea unor clădiri în flăcări şi a oamenilor care se aruncă de la etaj.

Acum, cu o zi înainte ca românii să-și desemneze președintele, pfezicătoarea vedetelor de la Hollywood, dar și consilieră a lui Hillary Clinton, susține că știe cine va ajunge în fotoliul de la Cotroceni.

Pentru că nu-i cunoaşte personal pe niciunul, Harra a tras concluziile la rece, pentru ziarul ”ring”:

"Ca outsider echidistant, vă spun clar: Iohannis e neprezidenţiabil. Cum l-am văzut pe Iohannis, m-am întrebat ce caută la TV cineva care nu ştie nici măcar cine este el, darămite ce se întâmplă în România... Cum să nu ştie Iohannis câţi pensionari sunt în ţară?! În câteva secunde, Ponta l-a făcut KO, s-a văzut că Ponta e prezidenţiabil şi că ştie ce vorbeşte. Iohannis e sub orice critică, s-a prezentat execrabil: nu a avut răspunsuri, nu a ştiut să vorbească".

Mai multe AICI.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

8 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
16 noi, 2014
sorin
http://www.digi24.ro/Stiri/Digi24/Special/Romania+furata/
16 noi, 2014
akm
Ce prezice putoarea asta este egal cu ZEROOOO ,dar trebuie sa o bagati voi in seama pentru ca ''predictiile ''ei sunt in conformitate cu politica voastra de slugi p.s.e.d-iste.....ciment.
15 noi, 2014
soryn
noroc
...spune-mi si mie nr la loto...
15 noi, 2014
Dany
MINCIUNII
Nu pot sa cred ca Ponta ar putea fi un președinte bun. Pentru mine Ponta este doar un măscărici mincinos si pervers care vrea doar sa profite de postura de presedinte si de aceasta tara. Toate reclamele in favoarea lui Ponta le consider trucate. Daca se pricepe la ceva acest om , este faptul de a minti si de a manipula lumea . Nu am decat cuvinte de rau pentru acest om.
16 noi, 2014
dya
Poanta proasta
Acest "joker"mascariciul-ministru al tarii trebuie scos de pe linie.Sa isi gaseasca alta slujba.A ajuns prin poantele lui mincinoase,prin tactica lui vicleana de a profita de orice informatie si mijloc numai sa isi arate "moaca"la tv si sa vorbeasca mult,numai sa se faca popular,cunoscut taranului de rand din fundul dealului.E arogant,obraznic,mincinos,un mafiot,o canalie de om,care nu merita sa ajunga sef de stat,Presedintele Romaniei.Ajunge cu mascarada! E timpul de o schimbare,veniti maine la vot pe 16 Nov 2014,votati pentru soarta voastra,a Romaniei.Votati Iohannis!
15 noi, 2014
Maria
Oferte de lucru!
Cele mai sigure oferte de lucru! Oferta extrem de serioasa! Asiguram din start contract legal! Deja s-au facut primele plati! Multi oameni s-au convins, e randul dumneavoastra acum! NU este MLM! NU este joc piramidal! Castigurile sunt garantate! Cautam operatori online care vor sa castige cel putin 300 de dolari lunar, cu o munca usoara de 3 ore pe zi! Pentru a va oferi detalii, trimiteti textul "Info" la adresa de email: [email protected]

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ