Angela Merkel, SCRISOARE DE SUSŢINERE pentru Klaus Iohannis!

| 13 noi, 2014

Klaus Iohannis, candidat ACL la alegerile prezidenţiale, a prezentat, în direct la Adevărul, scrisoarea de susţinere a cancelarului german, Angela Merkel.

În penultima zi de campanie electorală, candidatul ACL, Klaus Iohannis vorbeşte despre sprijinul pe care îl are din partea Angelei Merkel. Într-un interviu la "Adevărul LIVE", Iohannis a arătat astăzi, ca probă, o scrisoare trimisă de cancelarul german pe care susţine că nu a făcut-o publică pentru "a nu epata".

Klaus Iohannis a vorbit despre sprijinul Angelei Merkel în contextul în care fusese întrebat despre relaţia contracandidatului său, Victor Ponta, cu cancelarul german. Ştiu şi cine a intermediat vizita. Ştiu şi ce-au vorbit. Nu-i cazul să se laude", a comentat lapidar, Iohannis.

Cerându-i-se să detalieze de unde ştie "ce au vorbit", Iohannis a susţinut că unul dintre apropiaţii său a participat la discuţie. "Foarte simplu. Un politician foarte apropiat de mine a fost acolo", a spus candidatul ACL.

 

Redăm mai jos scrisoarea cancelarului german:

Stimate domnule Iohannis,

Am aflat cu bucurie faptul că veţi candida la alegerile prezidenţiale din 2 noiembrie din partea Alianţei Creştin Liberale.

Cetăţenii români regăsesc în candidatura dumneavoastră o serie de virtuţi care în Europa sunt foarte apreciate.

Ca primar al oraşului transilvănean Sibiu aţi dovedit competenţe administrative şi spirit european autentic.

Prin trecerea PNL la popularii europeni şi prin alianţa încheiată cu PDL aţi reuşit să creaţi o forţă puternică a clasei de mijloc.

Vă doresc multă determinare şi energie şi sper într-o victorie a dvs. şi a Alianţei Creştin Liberale.

 

 

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ