Când cei mai isterici critici ai lui Ponta spun că Iohannis este slab, e GAME OVER

| 13 noi, 2014

Miercuri seară a avut loc cea de-a doua rundă de dezbateri dintre Victor Ponta și Klaus Ioahnnis, realizată de această dată în studiourile B1 TV și moderată de Mădălina Pușcalău.

DEZBATERE PONTA IOHANNIS. Deși de această dată Klaus Iohannis a încercat să vină un pic mai bine pregătit, rezultatul a fost același ca și cel de după prima întâlnire cu contracandidatul său, liderul ACL pierzând în fața unui Victor Ponta mult mai bine pregătit și mult mai stăpân pe subiectele aflate în discuție.

Tot ca și după întâlnirea de marți de pe Realitatea TV, confruntarea dintre cei doi oameni rămași în cursa pentru Palatul Cotroceni a generat analize peste analize, emisiunile de televiziune pe această temă continuând până târziu în noapte. Însă, pentru a înțelege rezultatul final al bătăliei dintre Ponta și Iohannis poate că ar fi util să analizăm poziția față de întâlnire exprimată de unul din cei mai partizani comentatori din mass-media portocalie, adică Radu Banciu.

Citeşte şi: Ponta l-a trimis pe Iohannis înapoi în băncuța începătorilor

Desigur, realizatorul emisiunii „Lumea lui Banciu” nu a ratat ocazia de a-l ataca după dezbatere pe Victor Ponta în termenii cei mai duri. Deși prezentatorul a declarat că rămâne impresionat de echipa de campanie a premierului și de modul profesionist în care au fost pregătite întâlnirile electorale, realizatorul de pe B1 TV l-a caracterizat în final pe Victor Ponta drept un tocilar înconjurat de oameni cu o atitudine servilă şi cu o „apetenţa spre criminalitate”.

DEZBATERE PONTA IOHANNIS. Desigur, niciuna din afirmațiile de mai sus nu ar trebui să mire pe cineva, nici ca stil nici ca virulență, ele venind din partea unuia din cei mai vehemenți comentatori băsiști din mass-media care reprezintă în același timp și unul din abonații frecvenți la sancțiunile CNA-ului. În schimb, mai interesant este ce a spus Radu Banciu despre Klaus Iohannis și despre prestația acestuia din timpul confruntării ce avusese loc cu două ore înainte.

De exemplu, pentru a sublinia stilul șters și aproape deloc convingător al liderului ACL, prezentatorul a declarat că s-a plictisit să îl pe Klaus Iohannis în astfel de dezbateri, caracterizându-l pe acesta drept „candidatul din umbră" la alegerile prezidenţiale. „Cred că nu vom ajunge să vedem cum s-ar descurca un astfel de candidat”, a adăugat Banciu.

DEZBATERE PONTA IOHANNIS. Apoi, referindu-se la cum s-a terminat întâlnirea dintre candidați, prezentatorul B1 TV a declarat că „Ponta îl obosise pe Klaus Iohannis. Ultimele 10 minute juca în 10 oameni. Iohannis nu este făcut să stea la dialog cu cineva. Din punctul ăsta de vedere a fost dezamăgitor”. Astfel, concluzia lui Radu Banciu despre dezbaterea de marți a fost în final pe cât de scurtă pe atât de cuprinzătoare: „publicul B1 nu vrea să audă asta dar eu nu am ce să fac: Victor Ponta a fost net superior în această dezbatere”

Întreaga atitudine afișată miercuri noaptea de Radu Banciu, care și-a făcut un renume din a împroșca orice persoană din spațiul public care își declară susținerea față de Victor Ponta, este astfel reprezentativă pentru modul în care chiar dreapta se raportează la candidatul său. În clipa în care unul din cei mai mari corifei portocalii de la TV vorbește clar despre cât de slab este candidatul dreptei, atunci deja există o problemă de percepție și de legitimitate pentru Klaus Ioahannis, care nu doar că este incapabil să câștige noi susținători, dar îi dezamăgește constant pe cei pe care îi are deja.

Citeşte şi: Iohannis a fost făcut KO fără măcar să se aducă în discuție lucrurile care îl pot îngropa

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

4 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
14 noi, 2014
Vasilake
Ponta nu stie nici prima strofa din imnul tarii!
Ponta s-a dus sa faca pe marele dezbatator la Latrina 3 si l-a batut un scaun gol :))) Si-a tras singur un pumn in mecla nefiind in stare sa spuna nici macar prima strofa din imnul tarii! Deh, daca n-a avut copiuta cu el... :))) Acum probabil sta in fata oglinzii si incearca sa sa scuipe in fata :)
13 noi, 2014
Gab
Mai Andrei, politeata si buna crestere se invata in familie si mai putin in scoala. Poti jignii si poti fi nepoliticos cu cei de virsta si experienta ta dar nu cu cei care... si ca pregatire si ca virsta sint mult deasupra.
Tu cred ca nu citesti si nu sti nici macar cit Banciu citeste stind pe buda, dar ai curaj sa il critici. Il acuzi ca e partinitor dar tu insuti traiesti numai din pipincurism asa cum scrii ,ca doar nu ai rubrica la ziar findca esti vreun erudit,
Parinteste iti spun nu te fa de ris si nu te lega de oameni ,cu care nici nu poti tine o discutie gazetareasca dar una de cultura generala.
Ai grija de parinti si respecta-i pe cei mai in virsta ca asa ii sta bine unui baiat educat. Scrie despre fete, iubire, natura si muzica. Lasa politica unora care sint deja minjiti batatoriti si uscati in colbul ei.
De altfel tu nu vezi ca doar eu iti mai fac un comentariu?
Scrie domne despre lucrurile la care te pricepi mai bine.
Succes
13 noi, 2014
Teo
Dezbateri
Obiectiv.info e tere subiectiv.
13 noi, 2014
cantautor
cine este Banciu?
cine este Pop?

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ