Gafa gafelor lui Iohannis - nu își cunoaște colegii de partid

| 13 noi, 2014

Klaus Iohannis merge din gafă în gafă până la eșecul din finala alegerilor prezidențiale! În cadrul dezbaterii de miercuri seara, acesta a fost prins mereu de Victor Ponta în offsaid, însă poate cea mai mare gafă este că președintele liberalilor nici nu a știut cine este șeful PNL Argeș.

Klaus Iohannis a dovedit că nu își cunoaște liderii PNL din țară, deși acesta este Președintele Partidului Național Liberal. În timpul dezbaterii de miercuri seara, candidatului ACL a arătat o poză cu mai mulți lideri ai PSD, despre care Iohannis a subliniat că aceia au afirmat la vremea respectivă că sunt persecutați de către Justiție.

Victor Ponta a reacționat rapid și a precizat că l-a prins în offsaid pe Iohannis cu o întrebare: dacă îl recunoaște în poza prezentată pe președintele PNL Argeș?

„Alături de mine atunci era și Crin Antonescu, și șeful PNL Argeș - cum îl cheamă, îl cunoașteți?”, a sublinat Victor Ponta.

Desigur, răspunsul lui Iohannis la această întrebare nu a venit, dovadă a faptului că nu își cunoaște nici măcar colegii din PNL.

În cadrul celor două dezbateri electorele dintre Klaus Iohannis și Victor Ponta, candidatul ACL a dovedit că este total nepregătit pentru a deveni Președintele României. Drept urmare, Victor Ponta a câștigat confruntările mai ales pentru că a venit cu răspunsuri clare, concrete, cu realizări și cu soluții.

Iar acest fapt a fost confirmat de către sondajul telefonic, realizat de CSCI, în care un procent de 58% dintre persoanele care au urmărit emisiunea electorală consideră că Victor Ponta a dominat dezbaterea, în timp ce 42% dintre respondenți cred că Klaus Iohannis a condus discuțiile în cadrul duelului electoral.

Din păcate, decizia lui Iohannis de a fugi de următoarele dezbateri poate însemna că aceasta a fost ultima confruntare din campania electorală pentru prezidențiale. După ce a refuzat în mod constant să intre în dialog cu Victor Ponta, Iohannis nu poate să schimbe percepția pe care oamenii o au despre el: că este un politician fricos, care nu ar face față unei discuții cu lideri internaționali.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ