Iohannis: Iar l-am prins pe Ponta cu minciuna. D-le Ponta,dacă tot veniţi cu hârtiuţe, faceţi copiuţe ca lumea

| 13 noi, 2014

Candidatul ACL la prezidenţiale, Klaus Iohannis, a declarat joi că premierul Victor Ponta trebuie să-l 'bage în viteză' pe ministrul de Externe, Teodor Meleşcanu, pentru a rezolva problema secţiilor de votare din străinătate, arătând că BEC a confirmat că se pot înfiinţa secţii de vot suplimentare în diaspora.

'BEC a reconfirmat că se pot înfiinţa secţii de votare suplimentare în diaspora dacă se doreşte acest lucru. Ca atare, d-le Ponta, chemaţi-l pe ministrul de Externe, scoateţi-l din ralanti şi băgaţi-l în viteză să rezolve aceste probleme. (...) Iar l-am prins pe dl Ponta cu minciuna. (...) La o dezbatere a spus dl Ponta că a vrut să-mi dea mie lecţii cu Germania, mare specialist în alde Germania este dl Ponta, că sunt cinci secţii de votare şi că nu se pot face altele, fiindcă legea şi nu ştiu ce mai minţea el pe acolo', a spus Iohannis, într-o conferinţă de presă.

El a prezentat un sms primit de la deputatul german Bernd Fabritius, potrivit căruia este suficientă o solicitare oficială şi cu sprijin logistic din partea autorităţilor locale să se poată amenaja secţii de vot suplimentare iar Ministerul de Externe de la Berlin i-a informat de acum câteva zile pe omologii din Bucureşti despre această posibilitate, însă nu a fost solicitat nimic.

Iohannis a precizat că deputatul german are confirmări ferme din partea primăriilor Munchen, Ingolstad şi Augsburg că până duminică ar face orice este necesar să se înfiinţeze noi secţii de votare dacă România doreşte acest lucru.

'D-le Ponta, dacă mai veniţi tot cu hârtiuţe, faceţi-le ca lumea, faceţi copiuţe ca lumea', a afirmat liderul PNL.

Citeşte şi: Ponta: 132 de reprezentanţi ai ACL au lipsit din birourile secţiilor de votare din străinătate

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ