Surpriza zilei! Cristian Tudor Popescu a anunţat cu cine VOTEAZĂ

| 13 noi, 2014

Cristian Tudor Popescu a declarat că Victor Ponta este un politician mai bun decât Klaus Iohannis. Cu toate acestea, jurnalistul Gândul nu îl va vota duminică.

”Nu vreau să spun nimic despre cât de bun preşedinte va fi Victor Ponta, dar cu siguranţă e un politician mai bun decât Klaus Iohannis. Tehnic vorbind îi este superior. Şi-a menţionat mama, pe încă cineva din familie, pe cardinalul Iuliu Hossu, dorind în acest fel să acopere această portţiune unde era vulnerabil. A rostit nume de oameni. Iohannis nu ştia numele şefului PNL Argeş. Nu a rostit niciun nume de om care să se asocieze cu el. Asta mă pune foarte mult pe gânduri din punct de vedere uman.

Nu aş vota cu Victor Ponta niciun moment. Cred că mulţi îl vor vota pe Klaus Iohannis, pentru că le e teamă de această nouă putere unică după 25 de ani, a urmaşilor Partidului Comunist din România. Iohannis nu a reuşit să convingă personal, nu cred că aduce voturi semnificative. Sunt oamenii care vor vota împotriva lui Victor Ponta”, a spus editorialistul pe gândul.info.

Citeşte şi: Reacţia lui Cristian Tudor Popescu după cea de-a doua CONFRUNTARE Iohannis vs. Ponta

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

7 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
14 noi, 2014
buzy
noi cu cine votam?
Durerea votului nu este mare ,deoarece noi suntem obisnuiti cu durerea,problema este ca am ajuns ,nu sa votam pe cine consideram noi ca trebuie ci sa nu votam pe cine trebuie!Am tot respectul pentru monstru sacru al condeiului ,domnul C.T.Popoescu,va stimez ,dar pentru un biet pensionar ROMAN,sau pentru un umil cetatean fara multa carte,noi,cu cine sa votam?
13 noi, 2014
MARIA
VOT 16 NOV. 2014
CTP-ULE! DL. PONTA NU ARE NEVOIE DE VOTUL TAU! ARE NEVOIE DE VOTUL NOSTRU AL ROMANILOR CE SANTEM CU SUFLET PENTRU TARA SI PENTRU ROMANI! TU NU ESTI OM! TOTDEAUNA AI FOST " GICA CONTRA"
13 noi, 2014
Florin
Toti marii comunisti se dau mari democrati! Ponta era copil cand unii
destepti slujeau PCR-ul cu al lui maret conducator! E bine ca incep tinerii sa preia fraiele in aceasta tara jefuita!
13 noi, 2014
Tinu
alegeri
Nu are nevoie ponta de votul tau.
13 noi, 2014
johny7
logica de 2 bani
Rationament de cacao! Ce rationament este asta?
Atata timp cat Victor Ponta este mai bun, un om intreg la minte l-ar vota daca nu are interese ascunse precum cred ca ai tu care ai devenit basist de cam mult timp! Tu si Crrrristoiu Ion aveti o logica de sluga! Asta cand nu sunteti santajati!!!!!
13 noi, 2014
Bobi
N/A
Cred că decizia de a vota sau de a nu vota un anume candidat trebuie să aibă la bază o serie de argumente. Eu am găsit 60 de argumente pentru care nu voi vota cu Victor Ponta.
Pentru că face parte din PSD, partid ai cărui membri au grave probleme cu legea. Dintre ei, îi amintim pe: Radu Mazăre, Viorel Hrebenciuc, Dan Şova, Ioan Adam, Ecaterina Andronescu, Şerban Mihăilescu, Dan Nica, Liviu Dragnea, Nicolae Bădălău, Constantin Boşcodeală, Bunea Stancu, Constantin Nicolescu, Adrian Duicu, Marian Oprişan etc. Pentru că l-a apărat pe fostul lider CJ Argeş, Constantin Nicolescu, acuzat că a băgat în buzunarul propriu 900.000 de euro în fonduri europene, în baza unor acte false. “Se va face dreptate până la capăt în ziua în care pe poarta de la Cotroceni va ieşi Băsescu şi noi, cei care ne-am bătut cu ei, vom şti că am câştigat această bătălie. Atunci îi vom face dreptate lui Costică Nicolescu”, a spus Ponta. Pentru că l-a apărat în mod similar pe Radu Mazăre: În toate momentele grele m-am mândrit foarte tare cu toti colegii mei de la PSD, nu m-am dezis niciodata de niciunul, nu mi-a fost rusine de niciunul. Pentru că nu l-a apărat, în schimb, pe Viorel Hrebenciuc, pentru simplul motiv că arestarea sa a avut loc în campania electorală. Pentru că, tot ca preşedinte PSD, a girat alianţe atât cu Partidul România Mare al lui Vadim Tudor, cât şi cu UDMR-ul condus de Kelemen Hunor. Pentru că l-a cooptat şi pe Dan Diaconescu, despre care spunea, după dezastrul de la Oltchim: „A venit unul de la Spitalul 9 şi ne-a dat peste mâini“ Pentru că a ales să colaboreze cu Vadim, cel care spunea, în decembrie 2012: „Victor Ponta nu are caracter nici cât căţeaua mea, Elodia“. Pentru că s-a aliat cu Călin Popescu Tăriceanu, la nevoie. Acelaşi Tăriceanu care, în 2009, i-a propus lui Iohannis să candideze la Preşedinţie din partea PNL. „Nu, mulţumesc, nu acum. Altă dată, poate“, a răsp

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ