Reacţia lui Cristian Tudor Popescu după cea de-a doua CONFRUNTARE Iohannis vs. Ponta

| 13 noi, 2014

După ce marţi seară Victor Ponta şi Klaus Iohannis s-au confruntat în premieră la Realitatea TV în această campanie electorală, cei doi prezidenţiabili s-au aflat faţă în faţă şi miercuri seară, la B1TV.

"În această seară am avut o confruntare, în tranșee, nu una corp la corp, de luptă pe câmpie, cum a fost aseară. În această înfruntare, Klaus Iohannis a fost mult mai bine. A venit cu biblioraftul, nici nu știu dacă a făcut bine", a zis CTP, spunând că dacă ar fi fost în locul candidatului ACL ar fi citit mult mai multe scrisori de la cei care n-au putut vota, altfel nu se justifică venirea lui cu biblioraftul.

"Domnul Iohannis a spus: campania electorală s-a încheiat. E abia miercuri. În loc să lupte până în ultimul minut", a subliniat Cristian Tudor Popescu, potrivit evz.ro.

"Adresarea lui Iohannis către români, din final, a fost mai bună, a insistat pe întoarcerea corupților și pe partidul unic", a comentat CTP, care a adăugat că acesta "a alergat ca un alergător singuratic".

"Vedeți că omul acesta nu pronunță nume, decât silit. A pronunțat vreodată numele lui Predoiu? Numele lui Crin Antonescu a fost pronuntat de Victor Ponta, care l-a și acuzat de trădare pe Iohannis. N-a făcut decât să citească lista acelor 38 de persoane care au probleme de corupție", a mai spus jurnalistul, care a remarcat faptul că Iohannis este dator față de români să lupte până în ultima clipă, dacă se prezintă ca până acum, mai bine n-ar mai merge la confuntarea de la Antena 3.

Citeşte şi: Cine a câştigat prima dezbatere electorală în opinia lui Cristian Tudor Popescu

 

 

 

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

1 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
13 noi, 2014
gratiela
Munca de calitate (operator online) si bine platita: 300 de dolari lunar! Vedeti acest job si convingeti-va de seriozitatea noastra! Aici puteti avea viitorul asigurat! Garantat! Acum este cel mai potrivit moment sa incepeti! Cereti urgent detalii la email …[email protected]

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ