Radu Banciu despre Iohannis: Dracu știe de ce nu s-a pregătit

| 13 noi, 2014

Realizatorul emisiunii Lumea lui Banciu i-a surprins pe telespectatorii B1 TV, miercuri seară, când a afirmat că Victor Ponta a fost net superior lui Klaus Iohannis în dezbaterea electorală de miercuri seară.

”Ponta îl obosise pe Klaus Iohannis. Ultimele 10 minute juca în 10 oameni. Iohannis nu este făcut să stea la dialog cu cineva” a spus Radu Banciu, realizator B1 TV. ”Din punctul ăsta de vedere a fost dezamăgitor” a continuat prezentatorul.

"Știu că publicul B1 se așteaptă să-l plesnim pe Ponta dar noi aici nu acționăm la comandă", a explicat Banciu. "Știu că publicul B1 nu vrea să audă asta dar eu nu am ce să fac: Victor Ponta a fost net superior în această dezbatere".

Candidatul ACL, Klaus Iohannis, a acceptat şi a doua confruntare cu Victor Ponta, după cea de marţi seara. Deşi mai mulţi analişti politici, jurnalişti, dar şi politicieni de dreapta au spus că Iohannis a venit total nepregătit la prima dezbatere, Iohannis s-a apărat spunând că a fost doar "un talk-show, nu o dezbatere pe teme prezidenţiale", "dar, decât nimic..".

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ