Ponta: Eu am o decizie a ÎCCJ în problema plagiatului, domnul Iohannis are un proces pe rol la Înalta Curte

| 12 noi, 2014

Candidatul Alianţei PSD-UNPR-PC la prezidenţiale, Victor Ponta, a declarat că viitorul preşedinte trebuie să poată vorbi despre propriul exemplu, explicând că în cazul dosarului său de plagiat a obţinut o decizie definitivă şi irevocabilă din partea Înaltei Curţi de Casaţie şi Justiţie, în vreme ce contracandidatul său, Klaus Iohannis, are un proces pe rol la ÎCCJ, motiv pentru care nu ar fi trebuit să candideze la aceste alegeri.

'Cred că cel mai important când vorbeşti despre alţii este propriul exemplu', a declarat Victor Ponta în cadrul dezbaterii de la postul B1 Tv, întrebat care va fi atitudinea, ca viitor presedinte, în raport cu politicienii cu probleme penale.

Candidatul Alianţei PSD-UNPR-PC a continuat spunând că el a obţinut în 'problema plagiatului' o decizie a ÎCCJ.

'Eu, în problema plagiatului, m-am dus la Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie, am obţinut în luna ianuarie sau în februarie o hotărâre definitivă şi irevocabilă. Dacă aş fi fost în locul domnului Iohannis, care are un proces la Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie, n-aş fi candidat, pentru că un preşedinte cu probleme în justiţie nerezolvate a avut România o singură dată, pe Traian Băsescu, cu 'dosarul Flota', care-l aşteaptă după ce termină. Deci, domnul Iohannis... Eu pot, prin exemplul meu personal, pot să vă arăt mai departe toate hotărârile judecătoreşti, şi cele împotriva membrilor PSD, şi cele împotriva membrilor PNL şi cele împotriva oricăror membri sau nemembri de partid. În Romania Guvernului Ponta s-au aplicat şi s-au respectat', a mai declarat Victor Ponta.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

1 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
17 dec, 2014
Ponta telegenicul
Pontaxe
Dute si-npuscate cu toti hotii stransi ciorchine in jurl tau si-al lui voiculescu!!!!
faci acum pe sfantul??? ai uitat can spune-ai in vazul lumii cum nu te dezici de duicu...de mazare...de nicusor constantinescu..de bunea stancu....Sa nu te dezici..si sa ajungi repede ..repede acolo unde ajung si astia!!!

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ