PREZIDENŢIALE. Iohannis a prezentat un talon de pensie de 4 lei

| 12 noi, 2014

Candidatul ACL la alegerile prezidenţiale, Klaus Iohannis, a prezentat, miercuri, în cadrul dezbaterii electorale la care a participat alături de contracandidatul său, Victor Ponta, un talon de pensie în valoare de 4 lei şi un altul 'considerabil sub 350 lei'.

'Apropo de pensii, că veni vorba, am aici nişte taloane de pensie. E un lucru important de ştiut că una zicem, alta facem. Este o pensie de exact patru lei. Aceste taloane le-am primit. (...) Alt talon de pensie, considerabil sub 350 lei', a spus Iohannis.

Victor Ponta a intervenit, explicând că 350 lei reprezintă valoarea venitului minim garantat.

'Pensia, dacă este mai mică, se completează de la bugetul de stat, nu de la bugetul de pensii. (...) Conform legii din România - şi domnul Iohannis ca primar ar trebui să cunoască legea, ca preşedinte cu atât mai mult - venitul minim garantat de 350 lei se completează din bugetul de stat faţă de bugetul asigurărilor sociale', a afirmat Ponta.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ