Iohannis: Nu am în spate oameni care mă manevrează, nu daţi toată puterea unui partid nereformat

| 12 noi, 2014

Candidatul ACL la alegerile prezidenţiale, Klaus Iohannis, a transmis miercuri un mesaj alegătorilor în care a arătat că nu are în spate oameni care îl manevrează şi i-a sfătuit pe cetăţeni să nu dea toată puterea unui partid de stânga 'neautentic' şi 'nereformat'.

'Dragii mei, judecaţi bine dacă vreţi un preşedinte care este al vostru. Eu voi fi preşedintele vostru. Nu am în spate niciun fel de instituţii, niciun fel de oameni care mă manevrează sau dacă doriţi să aveţi un preşedinte care este exponentul baronilor din PSD, care va continua politica PSD, dar mult schimbată, fiindcă atunci PSD va avea toată puterea. Nu daţi toată puterea unui singur partid, care este un partid de stânga neautenic, nereformat', a spus Iohannis, la B1 Tv, la dezbaterea electorală cu Victor Ponta, contracandidatul său în alegerile prezidenţiale.

În opinia sa, la aceste alegeri cetăţenii nu trebuie să aleagă între două persoane, ci între două abordări.

'Eu vă propun schimbarea felului în care se face politică în România, domnul Ponta vă propune continuarea felului în care se face politică în România. Eu vă propun o Românie a respectului, o Românie a prosperităţii, a locurilor de muncă, domnul Ponta vă propune creşteri de impozite şi taxe pentru 2015 pentru a putea continua aşa cum a condus până acum', a afirmat Iohannis.

La finalul mesajului adresat alegătorilor de către candidatul ACL, Victor Ponta a intervenit comparându-l pe Klaus Iohannis cu Traian Băsescu.

'L-am văzut pe Traian Băsescu. Incredibil. L-aţi studiat bine pe Traian Băsescu. (...) Acelaşi fariseism, aceeaşi încredere că-i prosteşte încă o dată pe români. Eu voi trăi în România fără Băsescu şi Iohannis', a mai declarat Ponta.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

2 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
13 noi, 2014
Alexandru Valeriu Pantelimon
Aceiasi candidati; unul f.slab si lozincard cu expresii sablon , celalat care prin discursul sau confirma politica de ascendenta a tarii si sanctionarea celor din regimul ticalos care aadus romanii in pragul disperarii,umilintei si claustrarii.
13 noi, 2014
mihai
OFFFFFFFFF
prietene.... invata sa scrii corect macar,

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ