Ponta: Sunt absolut convins că pot să fiu preşedintele care-i uneşte pe români

| 12 noi, 2014

Candidatul Alianţei PSD-UNPR-PC, premierul Victor Ponta, a declarat, la dezbaterea televizată de miercuri seara, că e absolut convins că poate să fie preşedintele care-i uneşte pe români, că România poate fi o ţară mai bună, iar ULS poate închide rănile făcute în ultimii 10 ani şi poate reconstrui ce s-a stricat.

'Şi la Reşiţa, şi la Babadag, şi la Carei, şi la Madrid, şi la Chişinău, şi în Cernăuţi, şi în toate oraşele şi în comunele din această ţară, celor care m-au votat în primul tur cu 95%, dar şi celor care l-au votat şi pe domnul Iohannis sau pe orice alt candidat vreau să le spun că după 10 ani de dezbinare, Traian Băsescu, Mihai Răzvan Ungureanu, România are o şansă extraordinară să meargă în direcţia bună. În primul rând să reparăm nedreptăţile, de atunci, din 2010-2011. Am dat înapoi pensiile, salariile, am făcut dreptate oamenilor, dar avem în continuare de ţinut acest ritm', a declarat Victor Ponta, în cadrul dezbaterii de la postul B1 TV.

Candidatul PSD-UNPR-PC a adăugat în mesajul său către alegători că 'România are nevoie de dialog şi de linişte'. 

'Vreau să nu mai văd ura şi atacurile la familie, până la urmă la persoana contracandidatului cum am văzut, din păcate, foarte des de la staff-ul ...şi am văzut şi de la domnul Iohannis în ultima perioadă. Sunt absolut convins că pot să fiu preşedintele care-i uneşte pe români. Ştiu ce am de făcut. Am 42, de la 18 ani, lucrez şi învăţ pentru această ţară şi cel mai mult şi cel mai mult îmi doresc un lucru pe care-l doresc tuturor celor care se uită acum la mine. Mama mea şi bunica mea care sunt pensionare aici în România să poată trăi cât vrea Dumnezeu într-o ţară normală, copiii mei, care trăiesc acum în România, să trăiască şi peste 10 şi peste 20 de ani, să aibă o şansă cu toţi copiii din această ţară, să-şi ducă viaţa mai departe în România', a declarat Ponta.

Candidatul alianţei PSD-UNPR-PC la prezidenţiale a menţionat că are mare încredere în România şi este foarte mândru că este român. 'Sunt absolut convins că putem fi o ţară mai bună şi că rănile făcute în aceşti 10 ani, de oameni care au greşit şi care sigur vor răspunde pentru ceea ce au făcut, putem, noi cei de la USL, noi cei în care aţi avut încredere în 2012, putem să le închidem şi putem să construim tot ceea ce s-a stricat în acei ani', a declarat Ponta.

Candidatul alianţei PSD-UNPR-PC a mulţumit celor care l-au votat în 2 noiembrie şi a mulţumit şi celor care-i vor acorda încrederea, prin votul lor, pe 16 noiembrie. 'Vreau să vă asigur că voi fi un preşedinte bun şi pentru domnul Iohannis şi pentru cei care au votat cu orice alt candidat, pentru că de asta are foarte mare nevoie România', a mai declarat Victor Ponta.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ