Jignirile lui Banciu, PEDEPSITE DUR. A pierdut procesul cu o prezentatoare din România

| 04 dec, 2014

Andreea Berecleanu, realizatoarea Observatorului de la ora 19:00, difuzat de Antena 1, a câştigat definitiv şi irevocabil procesul de calomnie intentat jurnalistului Radu Banciu şi postului B1 TV, relatează Paginademedia.ro.

Potrivit sentinţei date de Tribunalul Bucureşti, Radu Banciu şi B1 TV trebuie să-i plătească în solidar despăgubiri de 15.000 de lei şi să-i prezintă scuze publice Andreei Berecleanu „prin publicarea unui articol, pe cheltuială proprie, pe prima pagină a două cotidiane şi în cadrul emisiunii «Lumea lui Banciu»“, mai scrie Paginademedia.ro.

În 2012, Andreea Berecleanu l-a dat în judecată pe Radu Banciu, dar şi postul de televiziune B1 TV, după ce jurnalistul a afirmat în cadrul emisiunii pe care o realizează, „Lumea lui Banciu“, că prezentatoare Observatorului „a umblat din floare în floare, pentru funcţie. Şi-a găsit bărbaţi bine situaţi care să o propulseze.“

În plus, Banciu a adus în discuţie şi o presupusă relaţie a Andreei Berecleanu cu Dan Diaconescu. În 2013, Judecătoria Sectorului 1 a decis în favoarea Andreei Berecleanu, instanţa luând hotărârea ca Radu Banciu şi B1 TV să plătească în solidar daune morale în valoare de 30.000 de lei şi să-şi prezinte în mod public scuzele.

Decizia a fost atacată cu recurs de postul B1 TV la Tribunalul Bucureşti, sentinţa modificându-se în parte, în sensul că suma stabilită iniţial a fost înjumătăţită, însă au fost menţinute celelalte dispoziţii.

În vara acestui an, Radu Banciu şi B1 TV au mai pierdut un proces intentat de Antena Group, Antena 2 S.A. şi Antena 3, fapt ce îi obligă să plătească câte 50 de lei către fiecare dintre reclamante şi să îşi exprime scuzele în mod public. Recent, Banciu l-a criticat dur pe liderul Partidului România Mare, Corneliu Vadim Tudor, pe care l-a catalogat drept „o fantoşă, un împuţit, un coate goale, un nemernic, o jigodie a acestui neam“.

Radu Banciu împroşcă cu venin: O JIGODIE a acestui neam!

 

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

3 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
05 ian, 22:09
viorel
Nulitatea
Acest specimen stie bine ca e o nulitate si de aceea injura ca sa l bage lumea in seama,cum fac unele "fetite" care se dezbraca sa atraga ...
29 dec, 2014
tyrex
Bai internati-l odata pe sifiliticul asta , e un pericol social cretinul asta ca sa nu mai vorbim de vocabularul care i se permite pe un post de tv. Alo unde este Audiovizualul sau ala functioneaza numai contra Antenelor?
Luativa bai boul si nenorocitul asta oligofren si duceti-l drakului la un santoriu de dementi , asta nu are ce cauta intre oameni. Prea mult timp i s-a permis acestui impostor imbecil sa improste cu noroi in toata lumea fara sa i se bage niste ciment in gura. Dispari viermele drakului ca esti un nemernic.
05 dec, 2014
victor
banciu
e putin spus badaran...acest individ e bolnav de prostie congenitala...la fel ca si badea...nu-i nimic de facut...poate doar sa mai apara cativa motociclisti...si in urma lor nimeni sa nu-i mai recunoasca (dupa mutra) pe acesti doi indivizi jegosi si imputiti...nu au nimic omenesc in ei...doar ura de oameni...

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ