Război TOTAL între Banciu şi Vadim. Care este motivul

| 22 noi, 2014

Radu Banciu a afirmat că Vadim este ”ca pentru un bolnav de cancer un faringosept”, referindu-se la o scrisoare în care preşedintele PRM îl critică dur pe Klaus Iohannis.

"E ca pentru un bolnav de cancer un faringosept, Corneliu Vadim Tudor. Foarte interesant ce națiune de bădărani suntem și de oameni mici și de lași. Cum de există un individ care candidează la toate alegerile prezidențiale, el va candida până va ajunge în gorapă. La toate va candida", a afirmat Banciu.

"Câți ani mai are se va prezenta până în ultima clipă, și fără dinți. Totuși cum este posibil ca un astfel de cetățean, a avut funcții de responsabilitate la un moment dat, a fost de toate în țara asta, inclusiv candidat în turul al doilea al alegerilor în anul 2000, cum de i se permite să spună absolut orice? În ce țară un astfel de om ar mai putea să facă politică, ar mai putea să apară la televizor?", s-a întrebat realizatorul TV, potrivit b1.ro.

Citeşte şi: VADIM scoate colţii la Diasporă: “Au instalat un nepot de-al lui Hitler la Cotroceni”

 

 

 

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ