Mesajul clar şi răspicat al lui Klaus Iohannis privind exploatarea resurselor naturale ale României

| 23 noi, 2014

Preşedintele Klaus Iohannis a postat duminică pe Facebook un mesaj în care reiterează ideea că nu va accepta ca proiectele de exploatare a resurselor naturale ale României să fie promovate "peste noapte" şi fără o dezbatere publică.

Postarea este însoţită de un fragment din “angajamentele preşedintelui Klaus Iohannis”.

“În campanie, mi-am asumat respingerea unor proiecte de exploatare care pun în pericol oamenii şi mediul. Astăzi, reiterez ideea şi vă spun că nu voi accepta proiecte de exploatare a resurselor naturale ale României fără dezbatere, fără garantarea siguranţei totale pentru sănătatea oamenilor şi fără protejarea mediului înconjurător şi intereselor comunităţilor locale”, a scris duminică Klaus Iohannis într-o postare pe Facebook.

“Nu voi accepta ca proiecte precum 'Roşia Montană' şi 'gazele de şist' să fie promovate peste noapte şi în condiţii care pun în pericol oamenii şi mediul”, se arată în fragmentul din “angajamentele preşedintelui Klaus Iohannis” care însoţeşte postarea pe Facebook a preşedintelui Iohannis.

În două ore, postarea a strâns peste 30.206 de aprecieri pe Facebook, peste 1.000 de distribuiri şi numeroase comentarii.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ