Din nou emoţii pentru Klaus Iohannis: ce se întâmplă sâmbătă seară la Sibiu

| 22 noi, 2014

Președintele ales al României nu a apucat să se bucure alături de cei dragi pentru victoria de la alegerile prezidențiale. Klaus Iohannis va avea sâmbătă seară ocazia să facă acest lucru, acasă, la Sibiu, într-un cadru restrâns.

Nu vor participa mai mult de 20 de persoane, prieteni de suflet ai noului preşedinte, profesori, medici, oameni de afaceri, persoane cu care Klaus Iohannis îşi petrece de obicei concediile.

Întors la Sibiu luni seară, Iohannis a organizat deja o mică petrecere cu angajaţii primăriei şi cu unii oameni de afaceri din oraş. Proaspătul câştigător al alegerilor a fost întâmpinat cu aplauze de sibieni, a ciocnit un pahar cu şampanie în sediul primăriei şi a jucat o partidă de tenis cu tenismenul Victor Cornea.

“Colegilor le-am spus că ultimii 14 ani pe care i-am petrecut împreună au fost, cu siguranţă, cei mai buni 14 ani din cei 55 de ani ai mei. Şi ei tot aşa au spus”, a declarat Iohannis, potrivit oradesibiu.ro.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ