Iohannis nu merge pe apă, încă...

| 22 noi, 2014

Nu s-a viralizat bine ”cântarea” în germană dedicată de Radu Moraru, Grigore Cartianu şi Robert Turcescu lui Klaus Iohannis, după victoria acestuia la prezidenţiale, că un nou val de periere benevolă și publică s-a revărsat asupra noii familii prezidențiale, de la Sibiu.

Deși omagiul muzical a fost chiar haios, din categoria ”iartă-i Doamne, că atâta pot și ei”, lui Ion Cristoiu i-a provocat un neașteptat puseu caustic, într-un text în care jurnalistul vorbește fără ocolișuri despre ”lăutarii lui Băsescu” care au schimbate mesele, ajungând și la masa lui Iohannis după ce au cântat fără bacșiș la cea a Monicăi Macovei.

Revolta este cu atât mai îndreptățită cu cât lingușeala nu dă semne de reflux și a ajuns deja la nivelul de avarie al cultului personalității de pe vremea cuplului Ceaușescu.

Citeşte şi: Reacţia MÂNIOASĂ a lui Robert Turcescu după ce Iohannis a ieşit preşedinte

Agenții electorali ai lui Iohannis, care n-au prea dat pe brânci în campanie, pentru că nici ei n-au crezut în șansele propriului candidat, au băgat cărbuni acum, după victorie, încercând să ”umanizeze” pe repede înainte imaginea unui candidat cam rece și fără personalitate. Rezultatul este adeseori comic, după cum se vede și în ultimul efort al publicației Click, care ”tras de limbă” un personaj ce se pretinde intim al familiei Iohannis. Aflăm astfel din surse indirecte informația vitală pentru națiune că președintele ”e înnebunit după mâncarea franţuzească gătită de soţie” care ”gătește o rață de te lingi pe degete”. Punct ochit, punct lovit de Click, deși ”umanizarea” practicată de Click ne-a trimis cu gândul la nefericita mamă care-și hrănea pruncii cu ceai și pufuleți, undeva prin provincia uitată de guvernările lui Boc și MRU. Cum noul președinte e contra ”pomenilor electorale ale stângii”, unde a listat la grămadă și creșterea alocației pentru copii, estimăm că în timp ce familia Iohannis va savura rața și desertul cu ”bezele și tarte de fructe”, meniul amărăștenilor va rămâne neschimbat în multe cătune din România.

Dar să nu disperăm. Vestea bună, care cu siguranță le va alina durerile celor mai săraci dintre români, e că prima doamnă ”îşi coace singură chiar şi pâinea”.

Citeşte şi: NAŞUL face acuzaţii ŞOC: Echipa lui MAIOR din SRI a regizat fraudarea alegerilor!

Apoteotic, finalul celor de la Click ne demonstrează cum se poate sări calul și cum în loc de umanizare se obține tabloidizare pură: ”Iar la final vine şocul. Iohannis spală vasele. Am rămas mască. M-am oferit să-l ajut, dar n-a vrut să audă. E treaba lui dintotdeauna”, explică sursa celor de la Click. Suntem convinși că după ce s-a lămurit acest aspect, o țară întreagă doarme mai liniștită noaptea. Și având în vedere eficiența acestor echipe de menestreli de presă, propunem inaugurarea de urgență a unui Minister al Perierii și Adorației Prezidențiale, capabil să scoată țara din cea mai neagră criză prin ”dezvăluiri” savante. Cum ar fi că, de la o vreme, fostul primar de Sibiu ajuns președinte de România a început să meargă pe apă.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

3 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
23 noi, 2014
Kardoian
Nefericiţii de la CLICK
Problema este că se va termina odată şi odată şi Punguţa cu Doi Bani de la OBIECTIV.INFO în timp ce nefericiţii de la CLICK încearcă să facă audienţă cu ştiri tabloide, ca în toată lumea. Nici vorbă de menestreli, fiindcă nu sunt sponsorizaţi de Admnistraţia Prezidenţială.

Deocamdată transilvănenii au O RAŢĂ pe care o pot găti, pe când meniul amărăștenilor a rămas neschimbat în multe cătune din România, din cază de prea mult socialism şi social-democraţie, cam de pe vremea lui Iliescu (sau Gheorghiu-Dej? ).
23 noi, 2014
Alina Negru P.
Sunteţi români?
Autorul Şt. Ionescu se face că nu pricepe... Alocaţia a fost mărită în pripă şi din rezerve, cu 10...15 lei (fabuloasă creştere!) - plătiţi de alţi amărâţi. Deja se anunţă TAXE şi IMPOZITE în 2015, ca să plătim campania lui Victor Ponta (chiar până la 30%).

Liberalii lui Iohannis, în schimb, vor face să crească alocaţiile din impozite mai substanţiale de pe profituri mai substanţiale, atunci când şi investiţiile vor spori (într-un mediu liberal -- nu din ţârâita moşierilor bolşevici). Ce-i aşa greu de înţeles aici? În rest, aici pe sit parcă vorbeşte Kremlinul din pixul vostru -- nu sunteţi români!
23 noi, 2014
neamtu de care nu mai scapi
draga alina
Taxele de care faci amintire sunt anuntate de KLAUS IOHANNIS! Tabara adversa a subliniat si dupa pierderea alegerilor ca atat timă cat sunt la guvernare, NU vor mari taxe si NU vor introduce impozite noi. Dar daca ai lui Iohannis VOR LA GUVERNARE, ce poti sa le faci?

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ