Război în PNL. Decizia care a stârnit furie în partidul lui Iohannis

| 21 noi, 2014

Copreşedintele organizaţiei judeţene a PNL Giurgiu, Gheorghe Ştefan, a declarat vineri, într-o conferinţă de presă, că toţi primarii şi aleşii locali liberali care au ales să meargă către alte partide, în baza OUG 55/2014, nu vor mai fi reprimiţi în partid.

' Nu am în vedere să primesc niciun primar din cei fugari, în partid, şi consider că, într-un an de zile, vom găsi oameni tineri care se pot bate de la egal la egal cu cei care au mai fost în aceste funcţii şi să devină primari sau consilieri locali. Rezultatul obţinut de noi în turul al doilea, în judeţul Giurgiu, a fost unul onorabil, de 32 de procente, mai mult decât dublu faţă de cel de 15 procente din primul tur şi ceea ce mă bucură cel mai mult şi pentru care vreau să îi felicit pe cei de la PSD este că au rămas pe cap cu cei aproape 50 de primari din 54 din judeţ care au ales să meargă la acest partid', a declarat Gheorghe Ştefan.

El spune că ţinta PNL pentru alegerile din 2016 va fi obţinerea Consiliului Judeţean şi a cât mai multor primari şi aleşi locali în judeţ.

Şi copreşedintele organizaţiei municipale a PNL Giurgiu, Dumitru Beianu, a spus că are încredere că noul preşedinte, Klaus Iohannis, va fi 'un model, un reper şi un altfel de preşedinte faţă de care să se raporteze altfel fiecare om politic', iar la Giurgiu va exista mai multă seriozitate şi respect. În acest sens, el a spus că, 'pentru binele comunităţii, este pregătit şi dispus la o colaborare între putere şi opoziţie, la o colaborare între stânga şi dreapta'.

Reamintim că, în urma alegerilor din 2012, PNL a avut 32 de primari în Judeţ, iar după aplicarea ordonanţei 55 a rămas cu doi primari, majoritatea alegând să treacă la PSD.

EFECTUL Iohannis în PDL: A început CURĂȚENIA penalilor? Un greu și-a dat DEMISIA

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

1 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
22 noi, 2014
Adam
Oferta locuri de munca pentru toti!
Veti gasi din ce in ce mai multi oameni care lucreaza cu noi, pentru ca oferta noastra este absolut serioasa! Contract legal oferit din start! Dovada platii disponibila imediat! Am expediat si primele castiguri! Lucrati 3 ore pe zi ca operator online si incasati 300 dolari lunar! Pentru mai multe informatii, trimiteti textul ”Info” la adresa de email: [email protected]

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ