Va fi Alina Mungiu-Pippidi consilier prezidenţial? Răspunsul lui Klaus Iohannis

| 21 noi, 2014

Preşedintele ales al României, Klaus Iohannis, a declarat vineri că Alina Mungiu-Pippidi este calificată pentru multe activităţi, pe care le face foarte bine, lăsând de înţeles, totodată, că lista viitorilor săi consilieri va fi anunţată "în curând".

Iohannis a participat vineri la lansarea volumului "Tranziţia. Primii 25 de ani" (Polirom, 2014), avându-i ca autori pe Alina Mungiu-Pippidi şi Vartan Arachelian.

"Doamna Mungiu-Pippidi este foarte calificată pentru foarte multe lucruri şi le face foarte bine", a declarat Klaus Iohannis întrebat la finalul evenimentului dacă Alina Mungiu-Pippidi se va număra printre consilierii săi de la Cotroceni.

La plecare, preşedintele ales a fost sfătuit de una dintre admiratoarele sale, care a spus că este ardeleancă şi colaboratoare a publicaţiei "Revista 22", să aibă grijă cum îşi va alege consilierii. Iohannis a spus doar, răspunzând unei întrebări, că "în curând" va fi anunţată şi lista sa de consilieri.

Citeşte şi: Iohannis calcă pe urmele lui Băsescu în privinţa consilierilor prezidenţiali. Patru nume pe lista favoriţilor

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

1 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
21 noi, 2014
titiano
hm
Cum? Ce sa caute umflata asta la Cotroceni... Vor fi nevoiti sa investeasca masiv in làrgirea si schimbarea usilor... Si sa nu mai vorbim de bugetul pentru "alimentatie".
Pipidi desteapta? Auzi tu la el. Nene Iohannis, muierii asta duce lipsa de multi, foarte multi neuroni. Numai tampenii ii debiteaza mintea, si se schimba in functie de cum bate vantul... Dar daca vrei sa nu mai pupi mandat de presedinte si in 2019 atunci "inconjoara-te" de toate nulitati-le ca si consilieri.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ