George Maior: Noul președinte va face o analiză în privința SRI și va decide dacă rămân în funcție

| 21 noi, 2014

Directorul Serviciului Român de Informații, George Maior, a declarat vineri că își menține afirmațiile făcute acum câteva săptămâni și că îl va lăsa pe noul președinte al României să decidă dacă îl va menține la conducerea Serviciului.

”Întotdeauna îmi țin cuvântul. Nu vreau să revin la declarația inițială. În momentul în care domnul președinte își va prelua mandatul, așa cum am spus, va face o analiză, care va fi facilitată și de faptul că intrăm în bilanțul Serviciului Român de Informații la sfârșitul anului și începutul anului viitor. Își va forma o opinie despre felul în care mi-am exercitat mandatul și va lua domnia sa o decizie în conformitate cu ceea ce va vedea.”, a declarat șeful SRI.

George Maior spunea, la începutul lunii octombrie, că este dispus să își prezinte demisia noului președinte al României, urmând ca noul şef al statului să facă o evaluare asupra activităţii sale în fruntea Serviciului şi să ia o decizie.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

1 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
21 noi, 2014
DRAGOSTIN
Declaratia dl.director George Maior
Eu am fost mereu critic pe media in privinta implicarii serviciilor in politica. Acum, in calitate de simplu cetatean si nu mie frica s-o spun, serviciile de informatii ale Romaniei si-au facut treaba cu profesionalism la nivel occidental. Asa ca mi-ar placea ca dl. director Maior sa fie confirmat in continuare pe functie. Felicitari conducerilor serviciilor romanesti.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ