Ultima ispravă a lui Iohannis ca primar. A stârnit numeroase reacţii

| 21 noi, 2014

Klaus Iohannis va fi, de la 22 decembrie, președintele României. Liderul PNL va renunța la funcția de primar al Sibiului, acolo unde, de vineri, s-au aprins luminile de Crăciun în oraș și a început Târgul organizat special pentru sărbători.

Este ultimul lucru pe care îl mai face Klaus Ioahnnis ca primar al Sibiului.

Peste 3.000 de sibieni au cântat vineri seara în ploaie, în centrul oraşului, prima strofă a imnului naţional, la îndemnul viceprimarului Astrid Fodor, în timp ce pe un ecran gigantic rulau imagini cu preşedintele ales, Klaus Iohannis, intonând imnul la sfârşitul unei conferinţe de presă.

'Piaţa Mare a devenit neîncăpătoare. În această seară nouă, tuturor ne lipseşte cineva. Ne lipseşte cel care încă este primarul Sibiului, dar din 22 decembrie va fi preşedintele tuturor românilor. În această seară nouă ne lipseşte Klaus Iohannis. Dragi sibieni (...) în această seară să ascultăm imnul României, în varianta care nouă sibienilor ne place cel mai mult. Vă rog nu doar să-l ascultăm, ci să îl cântăm alături de primarul nostru şi viitorul preşedinte'', i-a îndemnat pe cei prezenţi viceprimarul Sibiului, Astrid Fodor.

Numele lui Klaus Iohannis a fost scandat câteva minute sibienii şi turiştii strânşi în Piaţa Mare, la deschiderea Târgului de Crăciun.

Târgul de Crăciun din Piaţa Mare din centrul Sibiului, ajuns la cea de-a VIII-a ediţie, a fost deschis printr-un concert susţinut de Ştefan Bănică jr.

Denumirea proiectul cultural care îmbină toate atracţiile din perioada Târgului de Crăciun din Sibiu se numeşte Colors of Christmas şi este organizat de Asociaţia Events for Tourism în parteneriat cu A1 Events şi municipalitatea sibiană. Deschis pentru prima dată în anul 2007, an în care Sibiul a deţinut titulatura de Capitală Culturală Europeană, Târgul de Crăciun a ajuns cunoscut la nivelul întregii ţări pentru amploarea şi tradiţia creată. Colors Of Christmas este un proiect cultural inclus pe Agenda Culturală a Municipiului Sibiu şi cofinanţat de Consiliul Local prin Primăria Municipiului Sibiu.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

4 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
22 noi, 2014
Adam
Oferta locuri de munca pentru toti!
Veti gasi din ce in ce mai multi oameni care lucreaza cu noi, pentru ca oferta noastra este absolut serioasa! Contract legal oferit din start! Dovada platii disponibila imediat! Am expediat si primele castiguri! Lucrati 3 ore pe zi ca operator online si incasati 300 dolari lunar! Pentru mai multe informatii, trimiteti textul ”Info” la adresa de email: [email protected]
22 noi, 2014
bulau
Ce scarbe mai sunteti,duceti-va dracului cu titlul vostru cu tot!
23 noi, 2014
ovi
VREAU O TARA CA SIBIUL!
22 noi, 2014
Kardoian
Un stil abject...
Frumos articol în conţinut, dar ce JEG DE TITLU pe post de dezinformare!!

În stilul vostru abject, "Ultima ispravă a lui Iohannis" - adică "iarăşi a făcut o boroboaţă, uite că a stârnit numeroase reacţii (negative, eventual de greaţă, nu?!)" Faini diversionişti!... Şi nu rezultă CE A ISPRĂVIT IOHANNIS! Chiar, ce ?! A organizat un Târg de Crăciun? Pe bune? Chiar ne credeţi tâmpiţi?

Numai cu fitile din acestea vă trec articolele prin colegiul redacţional ca să primească "BUN DE POSTARE" ??

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ