Preşedintele Băsescu a transmis un mesaj de condoleanţe în urma tragediei aviatice din judeţul Sibiu

| 21 noi, 2014

Preşedintele Traian Băsescu a transmis vineri un mesaj de condoleanţe în urma prăbuşirii unui elicopter cu mai mulţi militari la bord în judeţul Sibiu.

'Doresc să-mi exprim regretul pentru tragicul accident petrecut astăzi în judeţul Sibiu în urma căruia şi-au pierdut viaţa 8 militari şi 2 au fost răniţi. Este un moment trist pentru Armata României, pentru poporul român şi pentru mine personal. Transmit sincere condoleanţe familiilor îndoliate şi tuturor celor care le-au fost aproape! Totodată, le doresc însănătoşire militarilor răniţi şi îmi exprim solidaritatea cu familiile acestora!', transmite Băsescu în mesaj, potrivit unui comunicat al Administraţiei Prezidenţiale.

Opt militari şi-au pierdut viaţa şi alţi doi au fost răniţi în urma prăbuşirii elicopterului militar IAR-330 PUMA, vineri, pe raza localităţii sibiene Mălâncrav, a anunţat MApN.

Potrivit Ministerului Apărării, accidentul s-a produs la ora 10,40 iar elicopterul se afla în misiune, urmând să participe la un exerciţiu în Poligonul Cincu.

Citeşte şi: Un elicopter militar cu 10 persoane S-A PRĂBUŞIT în judeţul Sibiu. Cel puţin 8 persoane ar fi murit

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ