Parchetul Militar a deschis dosar penal privind prăbușirea elicopterului militar din județul Sibiu

| 21 noi, 2014

Parchetul Militar de pe lângă Tribunalul Cluj a deschis un dosar penal în care va cerceta împrejurările în care s-a prăbuşit vineri elicopterul militar în care se aflau zece persoane, dintre care opt au murit.

„Dosarul va fi înregistrat la Parchetul Militar de pe lângă Tribunalul Cluj care va efectua urmărirea penală în cauză. Pe măsura derulării cercetărilor, vom informa opinia publică", se precizează într-un comunicat publicat de Parchetul de pe lângă Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie.

La locul accidentului s-a deplasat o echipă de cercetare formată din trei procurori militari şi specialişti-criminalişti din cadrul Inspectoratului General al Poliţiei Române, mai precizează sursa citată.

Elicopterul militar prăbuşit vineri, pe raza localităţii Mălâncrav din judeţul Sibiu, era model IAR-330 PUMA şi aparţinea Bazei 71 Aeriene Câmpia Turzii, potrivit MApN.

Aparatul de zbor se afla în misiune, urmând să participe la un exerciţiu în Poligonul Cincu.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

1 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
21 noi, 2014
Vintila Elena
Cele mai noi locuri de munca!
Cele mai noi locuri de munca! Seriozitate maxima! Contract legal si incheiat imediat! Au inceput primele plati! Foarte multi oameni lucreaza deja cu noi! NU e joc piramidal si NU e MLM! Cei care au inceput activitatea sunt foarte multumiti! Lucrati 3 ore pe zi, ca operator online, si castigati 300 dolari lunar! Va trimitem detalii dupa ce expediati textul "Info" la adresa de email: [email protected]

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ