Misterul pozelor cu Alina Bica şi Elena Udrea la Paris, ELUCIDAT

| 22 noi, 2014

Adevărul din spatele pozelor cu Alina Bica şi Elena Udrea, la Paris, a ieşit, în sfârşit, la iveală. Ţinta a fost şefa DIICOT şi nu Elena Udrea, aşa cum s-a vehiculat imediat după apariţia fotografiilor.

Fotografiile sunt opera serviciilor secrete care nu făceau poliţia modei în capitala Franţei, ci erau în misiune pentru o anchetă penală. O anchetă care a zguduit sistemul judiciar şi a culminat cu arestarea şefei DIICOT, Alina Bica.

Fotografiile cu şefa DIICOT, Alina Bica, candidatul la prezidenţiale Elena Udrea şi buna ei prietenă, Ana Maria Topoliceanu, "surprinse" la cumpărături la Paris au ridicat serioase semne de întrebare. Care era motivul filajului, cine era vizat şi cine era implicat. Elena Udrea s-a grăbit să se victimizeze, pe motiv că a devenit o ţintă de când s-a înscris în cursa pentru scaunul de preşedinte al României.

"Mă bat nu numai cu contracandidaţii mei la preşedinţie, nu numai cu partidele, mă bat cu serviciile secrete", spunea Elena Udrea, înaintea primului tur al alegerilor prezidenţiale.

Udrea a explicat şi cum a ajuns să se întâlnească cu Alina Bica la Paris: "A fost o vizită privată de un weekend, de Valentine's Day. Doamna Bica trecea spre Haga şi s-a oprit o zi la Paris".

Citeşte şi: Adrian Papahagi se RĂSCOALĂ împotriva lui UDREA. Dezvăluiri incendiare după arestarea şefei DIICOT

Alina Bica nu a dat de înţeles că ar avea o problemă cu faptul că a fost filată la Paris. Şefa DIICOT şi-a ieşit din fire atunci când a fost întrebată despre faptul că a mers la cumpărături cu un politician al cărui nume a apărut în mai multe dosare.

"În ce poze am apărut? Nu aveţi prieteni, cum am apărut, ce problemă e cu doamna Udrea? Mi-am plătit hotelul pentru două nopţi. Pot să muncesc şi să am salariu să plătesc două nopţi la hotel", spunea Alina Bica.

Foarte supărat a fost, însă, Traian Băsescu. Iniţial, preşedintele a declarat că va cere explicaţii atât de la serviciile secrete din România, cât şi de la cele din Franţa.

"Aceasta este o operaţiune pe care serviciile şi le-au făcut între ele", spunea Traian Băsescu, la B1TV.

Şi tot preşedintele Băsescu a fost cel care a pus lucrurile cap la cap.

"Este evident că doamna Bica a fost supravegheată, pentru ea s-au luat facturile. Elena Udrea nu-i interesa, ea a venit ca un bonus, după ce s-a înscris la alegeri", a declarat Traian Băsescu.

Întrebat, vineri, la sosirea la sediul CCR, cum comentează reţinerea şefei DIICOT, Alina Bica, preşedintele Traian Băsescu a răspuns: "Nimeni nu este mai presus de lege".

Ca în orice anchetă, procurorii anticorupţie au colaborat cu Serviciul Român de Informaţii. Potrivit unor surse, la dosarul Alinei Bica, lângă pozele de la Paris, au ajuns şi interceptări, care nu au fost însă făcute publice.

Citeşte mai mult pe romaniatv.net

 

 

 

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

1 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
24 noi, 2014
dorelgigi
asa ca, daca vreti la bulau, aliati-va cu parasuta de udriscenko, vezi ca unii din anturajul ei deja au inceput incalzirea la bulau!!! atentie, se pregateste marinelu!!!!

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ