ELENA UDREA, prima reacţie de la arestarea şefei DIICOT

| 23 noi, 2014

Elena Udrea a fost fotografiată la Paris împreună cu Alina Bica, şefa DIICOT, arestată într-un dosar în care este vizat şi fostul soţ, Dorin Cocoş.

Preşedinta PMP a reacţionat pe Facebook în scandalul arestării şefei DIICOT.

"Nu ştiu nimic despre cazul retrocedărilor supraevaluate în care ar fi implicaţi doamna Alina Bica şi fostul meu soţ, Dorin Cocoş. Nu am nicio legătură cu acest subiect şi niciun fel de implicare în acest caz. Relaţia de prietenie pe care o am cu doamna Alina Bica este de notorietate publică, nu am ţinut-o niciodată ascunsă şi a început ca urmare a colaborării în Guvernul din care amândouă am facut parte.

Văzând că s-a speculat pe ideea nominalizării sale în comisia de la ANRP, fac precizarea că doamna Alina Bica a reprezentat acolo Ministerul Justiţiei ca efect al legii.

Precizez că nu am discutat niciodată cu doamna Bica despre activitatea ei la ANRP, nici când era acolo, nici după ce a plecat din respectiva Comisie. Mai mult, până la suspendarea activităţii Agenţiei, nu am ştiut măcar ca ea este cea care reprezintă Ministerul Justiţiei (MJ) în restituirea proprietăţilor, nefiind un aspect care să fie de interes pentru activitatea mea în Guvern.

Am apreciat întodeauna profesionalismul doamnei Alina Bica, recunoscut prin participarea sa la elaborarea celor două noi Coduri Penale şi la menţinerea legalităţii actelor adoptate de Guvern pe care chiar ea le aviza, de regulă, din partea MJ.

Nu ştiu care sunt faptele de care este acuzată, dar sper că îşi va putea dovedi nevinovăţia în faţa legii", a scrie Elena Udrea pe Facebook.

Reamintim că omul de afaceri Dorin Cocoş, fostul soţ al Elenei Udrea, ar fi cerut 10 milioane de euro pentru a interveni "pe lângă factori de decizie din cadrul ANRP" în vederea soluţionării dosarului în care Gheorghe Stelian, zis Stelu, cerea despăgubiri pentru terenul supraevaluat cu 61 de milioane de euro.

Asta se susţine într-o declaraţie dată anchetatorilor care instrumentează cauza despăgubirilor, conform unor documente DNA ce au stat la baza deciziei de arestare a şefei DIICOT Alina Bica.

 

 

 

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

2 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
24 noi, 2014
munca la domiciliu
Cele mai sigure oferte de lucru! Oferta extrem de serioasa! Asiguram din start contract legal! Deja s-au facut primele plati! Multi oameni s-au convins, e randul dumneavoastra acum! NU este MLM! NU este joc piramidal! Castigurile sunt garantate! Cautam operatori online care vor sa castige cel putin 300 de dolari lunar, cu o munca usoara de 3 ore pe zi! Pentru a va oferi detalii, trimiteti textul "Info" la adresa de email: [email protected]
23 noi, 2014
Dorin Cocosel
Lasa FA blondo vopsita ca o sa-ti aduci aminte si tu de TUNURILE si GROTELE date de Dorinel Cocosel pe parcursul ultimelor 2 deceni si jumatate de parca ar fi ieri , stai sa-l radieze pe Chioru si -o sa-ti vezi CLAR viitorul ! Tuva-n git de BOARFE si BANDITI , a-ti spart tara si le-ati furat si viitorul copiilor care nici macar nu sau nascut inca caci trecutul si pensiile le-ati furat in primi 2 ani de subjugare ! A-ti indatorat tara pentru viitori 30 de ani pentru a fura comisioanele , neam de CURVE ce sinteti , Ceasca va impusca de mult pe toti hotii di politica incepind cu Chioru si terminind cu Bercea "SUPER MONDIALUL" ! O sa ajungi colega de clasa cu Izaura si tu , sa vezi ce-ti da de o sa dai marunt din picioare !

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ