Adrian Papahagi se RĂSCOALĂ împotriva lui UDREA. Dezvăluiri incendiare după arestarea şefei DIICOT

| 21 noi, 2014

Fostul membru fondator al PMP, Adrian Papahagi, a afirmat vineri, într-un mod ironic, că Elena Udrea este doar în mod întâmplător soţia, prietena şi partenera de afaceri sau avocatură a persoanelor implicate în dosarul retrocedărilor.

Explicând cum funcţionează ”gruparea infracţională” formată din omul de afaceri Dorin Cocoş, omul de afaceri Gheorghe Stelian, premierul Victor Ponta, fosta şefă a Companiei Naţionale de Investiţii Anamaria Topoliceanu şi şefa DIICOT Alina Bica, ale căror nume sunt vehiculate sau anchetate în dosarul retrocedărilor, fostul lider al PMP s-a referit la natura legăturilor dintre aceştia şi Elena Udrea, preşedintele PMP.

Reamintim că DNA a iniţiat, joi, procesul de arestare preventivă a Alinei Bica, acuzată de abuz în serviciu. De asemenea, în presă au apărut mai multe dovezi care arată că Alina Bica, Elena Udrea şi Anamaria Topoliceanu, aveau interese comune, cât şi o relaţie apropiată.

În aceste condiţii, Adrian Papahagi a explicat, vineri, modul în care operează ”gruparea infracţională”, sugerând că Elena Udrea juca un rol central în cadrul grupării:

"Cum funcționează o grupare infracțională? Cam așa:

- Cocoș - "afaceristul" divorțat strategic de Elena Udrea, asociat cu

- Gheorghe Stelian - samsarul imobiliar care a primit terenul supraevaluat de la 100 mil. la 400 mil. lei, același care i-a vândut Elenei Udrea cu 900.000 euro un teren preluat de la moștenitoarea de drept cu 10.000 euro, asociat cu

- Alexandru Faur - care a preluat (!!!) creditul de 3 mil. euro al Elenei Udrea la BRD

Citeşte şi: Misterul pozelor cu Alina Bica şi Elena Udrea la Paris, ELUCIDAT

- Alina Bica - șefa DIICOT, aka evaluatoarea, prietenă a Elenei Udrea, parteneră de shopping, care a semnat pe evaluarea terenului producând un prejudiciu de 300 mil lei, numită de Traian Băsescu la propunerea lui

- Victor Ponta - prim-ministru, cel care răspunde la telefonul lui Cocoș cu "ordonați", fost asociat cu Elena Udrea într-un cabinet de avocatură

- Anamaria Topoliceanu - fostă șefă a Companiei Naționale de Investiții, prietena Elenei Udrea și parteneră de shopping parizian cu Udrea și Bica, actualmente avocata lui Gheorghe Stelian.

ETC.

Firește, în toată această afacere, Elena Udrea n-are nicio legătură. Ea era întâmplător soția, prietena, partenera de afaceri sau avocatură a acestor personaje. Ea nu avea nicio influență în stat. Ea e preacurată și preacinstită, pe lângă că întrupează România frumoasă. Ea a venit în politică cu Mercedes, cum spunea cineva, ea s-a născut milionară în euro. Ea a fost cel mai eficient ministru, cum ne spunea altcineva. Ea e perfectă, nu mai fiți frustrați și misogini!

PS: Am uitat: Elena Udrea n-avea niciun interes să iasă președinte Victor Ponta. LOL", a scris Adrian Papahagi pe Facebook.

Citeşte şi: Udrea, fotografiată cu şefa DIICOT la Paris: blogul pe care au apărut pozele a dispărut

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

20 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
25 noi, 2014
Cornel
Papă-Lapte esti un idiot.Pe tată-tău basescu l-ai scos din ecuatie si l-ai bagat pe boul de ponta.Lingau ai fost,lingau ai ramas. LOL!
23 noi, 2014
Mariana
Cele mai sigure oferte de lucru!
Oferta extrem de serioasa! Asiguram din start contract legal! Deja s-au facut primele plati! Multi oameni s-au convins, e randul dumneavoastra acum! NU este MLM! NU este joc piramidal! Castigurile sunt garantate! Cautam operatori online care vor sa castige cel putin 300 de dolari lunar, cu o munca usoara de 3 ore pe zi! Pentru a va oferi detalii, trimiteti textul "Info" la adresa de email: ”[email protected]
23 noi, 2014
Gigel
Curva de la Cotroceni
Cum de nu stie curva de la Cotroceni de afacerile "fostului " cocosel????
Oricum familile se reintregesc dupa gratii, vezi Becali, Basescu etc.
23 noi, 2014
giony
ursuri afaceri online GRATUIT.
Cursuri afaceri online GRATUIT. Daca vrei sa inveti cum sa castigi cel putin 300 $ pe luna trimite mesajul “trimite curs” la mail : [email protected] si vei primi toate informatiile necesare.Rog seriozitate ,pentru ca voi lucra numai cu oameni corecti,seriosi ,harnici si perseverenti si care stiu sa astepte rasplata interziata.Drumul este lung si sigur,dar asigura stabilitatea financiara pe viata.
23 noi, 2014
Delia
Cele mai sigure oferte de lucru!
Cele mai sigure oferte de lucru! Oferta extrem de serioasa! Asiguram din start contract legal! Deja s-au facut primele plati! Multi oameni s-au convins, e randul dumneavoastra acum! NU este MLM! NU este joc piramidal! Castigurile sunt garantate! Cautam operatori online care vor sa castige cel putin 300 de dolari lunar, cu o munca usoara de 3 ore pe zi! Pentru a va oferi detalii, trimiteti textul "Info" la adresa de email: [email protected]

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ