Omul din spatele campaniei lui Iohannis, detalii din culise: La sfârşit m-a pus să-i zic un banc

| 24 noi, 2014

Strategul campaniei electorale a lui Klaus Iohannis, Felix Tătaru, relatează o serie de momente fierbinți din bătălia pentru Cotroceni. Felix Tătaru susține că au existat momente delicate, în care erau cu toții debusolați, mai ales după gafa cu ”Ghinion!”.

"Când a spus faza cu ghinionul... Și eram acolo. Nu am înțeles ce se întâmplă. Nu-mi venea să cred. Niciodată, nici în intimitate, nu l-am văzut vorbind așa. Şi pentru dânsul a fost delicat. Şi pentru mine. Eram, după emisiune, debusolaţi”, a explicat Felix Tătaru, la Digi24.

Consilierii lui Klaus Iohannis nu pot uita nici reprezentaţia lui Klaus Iohannis din timpul primei dezbateri, când candidatul ACL s-a hotarât în ultima clipă să participe la emisiune. A doua zi, aceştia au avut o întâlnire de urgenţă cu Klaus Iohannis pentru a-l pregăti pentru cea de-a doua dezbatere televizată..

„Să nu mă înţelegeţi greşit - pregătit nu înseamnă cine ştie ce chestie, exerciţii nu ştiu de care. Pur şi simplu, să-ţi iei un timp de câteva ore şi să te aduni şi să te gândeşti la toate lucrurile pe care noi aveam timp să le pregătim. Am stat cu el, am spus glume, replicile...La sfârşit mi-a şi spus: vă rog să-mi spuneţi un banc. Mă rog, nu i-am spus un banc, i-am arătat un filmuleţ de pe net care l-a binedispus”, mai dezvăluie consultantul politic.

Felix Tătaru dezvăluie că i-a propus lui Klaus Iohannis să o implice pe Carmen Iohannis în campanie, dar acesta a refuzat categoric.

”Ce nu s-a schimbat la KIaus Iohannis e felul lui de a fi. El ne-a şi spus la început: Domnule, sunt conştient că am multe de învăţat şi că trebuie să fac efort pentru a învăţa, dar în acelaşi timp sunt şi lucruri care ţin de principiile şi caracterul meu, pe care nu doar că nu pot să le schimb, ci nu vreau să le schimb. I-am recomandat să o implice pe doamna Iohannis în campanie şi să dea un anumit interviu şi ne spusese: lucru ăsta nu e negociabil. Şi a rămas consecvent până la final”, mai spune Felix Tătaru.

Surpriză! Mesajul biletului scris de Iohannis la Pro TV a fost DEZVĂLUIT

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ