Surpriză! Mesajul biletului scris de Iohannis la Pro TV a fost DEZVĂLUIT

| 23 noi, 2014

S-a aflat ce promisiune a făcut României președintele ales Klaus Iohannis înainte de cele două tururi de scrutin ale alegerilor pentru Cotroceni.

Președintele ales Klaus Iohannis, într-un interviu acordat înaintea alegerilor prezidențiale la StirileProTv.ro, a fost rugat de către jurnalistul Cristian Leonte să scrie pe o coală de hârtie o promisiune importantă pentru România.

Promisiunea asumată în scris de Klaus Iohannis, pe 28 octombrie 2014, este următoarea: "Voi fi președintele care în orice întreprinde va avea în vedere numai interesul României".

Klaus Iohannis a dezvăluit conţintul biletului pe Facebook:ntr-un interviu acordat înaintea alegerilor prezidențiale, am fost rugat de către un jurnalist să scriu pe o coală de hârtie o promisiune importantă pentru România. Eu le-am promis românilor atunci ceea ce le promit și astăzi: voi fi președintele care, în orice întreprinde, va avea în vedere numai interesul României."

Citeste si: S-a aflat care este mâncarea preferată a lui Iohannis. Ce devorează cu poftă noul preşedinte al românilor

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

1 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
23 noi, 2014
geo
Oferte de lucru pe timp de criza! Alternativa noastra este cea mai sigura si mai serioasa! Oferim din start contract legal! Oamenii au inceput deja sa lucreze! S-au facut primele plati! Avem dovada! Castigurile sunt garantate! 300 de dolari lunar, pentru operatori online, cu 3 ore de lucru pe zi! Va expediem detalii, dupa ce trimiteti textul "Info" la adresa de email: [email protected]

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ