Surpriză pentru toată lumea. Iată ce se întâmpla dacă votaţi duminică

| 13 noi, 2014

Cine voteaza primeste reducere la prajituri, gadgeturi sau bere. Ca sa-i indemne pe oameni sa mearga la urne, multi comercianti vor sa le ofere produse la pret mai mic de alegeri. Clientii trebuie sa faca dovada ca au votat si platesc mai putin.

Un vot va aduce 10% reducere la prajituri intr-o anumita cofetarie, in duminica alegerilor, pe 16 noiembrie, dar si in urmatoarele doua zile. Clientii trebuie sa arate cartea de identitate.

Acelasi principiu a fost adoptat si de o firma care vinde gadgeturi online. Robotii cu camere video sau elicopterele electrice vor avea 20% reducere de alegeri, pentru cei care vor merge la vot.

Si cum se poate incheia mai bine o duminica a alegerilor daca nu cu o bere? Asa s-au gandit niste tineri din Bucuresti, care au lansat campania pe retelele de socializare. Mai multe localuri din Capitala sunt implicate in acest proiect apolitic, menit sa incurajeze lumea sa-si exercite dreptul fundamental la vot.

Ca sa primiti o bere, trebuie sa scanati un flyer cu ajutorul unui smartphone prin aplicatia "pam pam", apoi sa aratati la bar buletinul cu stampila de vot.

Un fast food din Cluj a avut o oferta speciala in primul tur - shaorma la jumatate de pret - pentru cei care au votat. Dar, pentru ca oamenii s-au inghesuit prea multi sa profite de ocazie, patronul a renuntat la idee in turul doi.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ