Klaus Iohannis, apel către Victor Ponta: Convocaţi Parlamentul

| 13 noi, 2014

Prezidențiabilul ACL, Klaus Iohannis, i-a adresat un apel lui Victor Ponta să convoace de urgență Parlamentul pentru a pica legea amnistiei și grațierii.

”Există o temă publică foarte importantă pe care am prezentat-o deja aseară: legea amnistiei și grațierii. L-am invitat pe contracandidatul meu VP ca împreună să facem în așa fel încât Parlamentul să se reunească mâine, să se ia în considerare legea amnistiei și grațierii și toate solicitările de încuviințare.

Le solicit președinților celor două Camere ca astăzi să se reunească Biroul și să se reunească de urgență Parlamentul. De asemenea, mâine să se încuviințeze cererile de urmărire penală.

Este ultimul moment în care, domnule Ponta, în care puteți să demonstrați că ceea ce reclamați, că vreți stat de drept, și credeți”, a declarat Klaus Iohannis.

Citeşte şi: RĂZBOI ELECTORAL. Un lider PSD acuzat că a aruncat cu ULEI ARS pe casele unor consilieri ACL

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ