Verdictul unui intelectual după runda a doua a confruntării dintre Ponta şi Iohannis

| 13 noi, 2014

Analistul politic Radu Magdin susţine faptul că, în opinia sa, cea de-a doua confruntare prezidenţială dintre candidaţii Victor Ponta (PSD-UNPR-PC) şi Klaus Iohannis (ACL), care a avut loc miercuri seară la postul B1 TV, reprezintă 'o remiză'.

'Mi s-a părut că nu a fost la fel de clar ca în prima dezbatere (de marţi seară, la Realitatea TV - n.r.) ce şi cum, adică nu s-a văzut o dominaţie. Fiecare tabără a căutat în candidatul său un reper. Fiecare a avut punctele sale bune, punctele sale slabe. De exemplu, unii au considerat că a fost mare lucru faptul că Iohannis a citit lista cu cei de la PSD. Altora li s-a părut că Ponta a punctat foarte bine în ce priveşte numărul foarte mic de retrocedări de la primăria Sibiu. Fiecare şi-a ales argumentele cât să avantajeze tabăra. Eu o văd mai degrabă ca o remiză. Domnul Iohannis a progresat', a declarat acesta.

Radu Magdin a adăugat că la prima dezbatere dintre cei doi contracandidaţi cifrele prezentate de către candidatul Victor Ponta 'au avut impact', însă acesta 'nu mai avea nevoie de atâtea cifre la a doua dezbatere'.

Analistul a ţinut să atragă atenţia că miza dezbaterilor este reprezentată de către electoratul indecişilor şi 'trebuie testat sociologic în ce măsură au fost impresionaţi nehotărâţii' în urma celor două confruntări electorale televizate.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ