Presa portocalie: e legal când e în favoarea noastră, ilegal când e vorba de ai lor

| 13 noi, 2014

Instituțiile media care îl susține pe Klaus Iohannis promovează inițiativa unui român stabilit în Germania, care a creat o platformă online pentru a-i ajuta pe românii care nu locuiesc în capitale sau orașe mari din străinătate și care trebuie să parcurgă distanțe mari până la secțiile de vot. Prin intermediul platformei online, aceștia pot stabili cum să împartă cheltuielile de transport.

Prin crearea acestei platforme, practic, se dorește facilitarea unei prezențe cât mai mari la vot în secțiile din străinătate.

Interesant este faptul că aceleași publicații au o atitudine extrem de ostilă față de președintele executiv al PSD, Liviu Dragnea, anchetat de DNA pentru că a încurajat pe 29 iulie 2012 o participare cât mai mare la votul pentru demiterea președintelui Traian Băsescu. Atunci, într-un exces de zel al procurorilor, s-a ajuns ca cei care au votat la referendum să fie scoși până și din biserică și să jure pe Biblii puse pe capotele mașinilor.

Acesta a fost acuzat în presa portocalie că a încălcat grav legea prin faptul că a încurajat mobilizarea cetățenilor la vot. Potrivit acestei logici, înseamnă că acum site-uri precum Hotnews încurajează încălcarea legii.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ