Angela Merkel a petrecut în bar după ce a ajuns în Australia pentru Summitul G20

| 15 noi, 2014

Cancelarul Germaniei, într-o ipostază inediată la summitul G20 de la Brisbane. Angela Merkel şi-a petrecut prima seară în Australia la bar.

Şefa guvernului de la Berlin i-a surprins pe petrecăreţii din Brisbane, când şi-a făcut apariţia într-o zonă cunoscută pentru viaţa de noapte, informează România TV. Mai mult, ea a discutat cu mai mulţi australieni şi chiar şi-a făcut poze cu ei.

Încântaţi, cei care au văzut-o pe Angela Merkel s-au lăudat apoi pe reţelele de socializare. Iar la o berărie, patronii au pus chiar muzică nemţească în onoarea sa.

Între timp, şeful Comisiei Europene, Jean-Claude Juncker, a fost fotografiat în timp ce mângâia un urs koala, unul dintre simbolurile Australiei.

Liderii celor mai puternice 20 de economii din lume s-au reunit la Brisbane pentru a discuta despre crearea de locuri de muncă, combaterea evaziunii fiscale şi consolidarea economiei globale.

 

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ