Îndemnul lui Victor Ponta pentru toţi românii, cu o zi înainte de alegeri

| 15 noi, 2014

Candidatul PSD la alegerile prezidentiale, Victor Ponta, a scris pe contul său de Facebook un mesaj prin care ii indeamna pe toti romanii sa iasa la votul de duminica.

"Dragii mei, va multumesc pentru implicarea voastra, pentru modul in care v-ati facut auziti in aceasta campanie, dar si pentru sprijinul pe care mi l-ati acordat aici, pe Facebook, dar si acolo, in offline, pe fiecare strada, in fiecare cartier, localitate si judet din Romania!

Acum este nevoie ca fiecare dintre voi sa mearga maine la vot si sa isi aleaga presedintele. Iesiti la vot si amintiti-va de toate relele si umilintele prin care ati trecut in ultimii 10 ani. Acei ani NU trebuie sa se mai repete pentru niciun cetatean roman! Iesiti la vot si tineti cont ca Romania are astazi sansa istorica de a merge inainte, pe un drum bun, serios si prosper.

Fiecare vot conteaza! Asigurati-va ca ii aveti alaturi pe prietenii vostri, pe membrii familiei: dati-le telefon, contactati-i pe Facebook si mergeti impreuna sa votati pentru o Romanie unita, pentru o Romanie puternica.

Doar prin votul nostru cat mai numeros vom produce schimbarea si dreptatea pana la capat! Asigurati-va ca victoria de maine va fi a noastra, a tuturor! Haideti cu totii la vot!", a scris Victor Ponta pe pagina sa de socializare.

Ultima GAFĂ ULUITOARE a lui Klaus Iohannis: Dacă aş fi avut copii nu aş fi făcut acest pas

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

1 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
16 noi, 2014
sorin
http://www.digi24.ro/Stiri/Digi24/Special/Romania+furata/

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ