Ultima GAFĂ ULUITOARE a lui Klaus Iohannis: Dacă aş fi avut copii nu aş fi făcut acest pas

| 15 noi, 2014

În această campanie electorală, prezidențiabilul ACL, Klaus Iohannis, a făcut o serie semnificativă de gafe. Ne aducem aminte de declarațiile privind cele 6 case, ghinionul colegilor de breaslă, mărturisirea că e politruc, județul Deva ș.a.

Dacă la începutul campaniei pentru alegerile prezidențiale 2014, Klaus Iohannis a spus că a investit în case, în lipsă de copii, prezidențiabilul ACL face o nouă eroare de comunicare cu doar două zile înainte de alegeri.

În ultima zi a campaniei electorale, prezent la televiziunea Etno TV a democrat- liberalului Silviu Prigoană, Iohannis a lovit din nou, deși ne-a promis că o să îl vedem așa cum nu l-am văzut niciodată.

Invitat vineri seară la Etno TV, prezidențiabilul ACL a declarat despre regretul că nu a putut avea copii: “Sunt primarul municipiului Sibiu și poate dacă aș fi avut copii n-aș fi făcut acest pas. Așa am avut mai multi timp și mai multă energie pentru a mă dedica carierei”.

RĂZBOI în PNL. Demiteri la nivel înalt: Ai distrus partidul

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

1 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
15 noi, 2014
irinapop
Dragilor, uluitoare si gretoase sunt prostia si linguseala voastra.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ