O întreagă pleiadă de personalităţi din România îl vrea pe PONTA preşedinte. Vezi cea mai mare SURPRIZĂ!

| 14 noi, 2014

ALEGERI PREZIDENŢIALE 2014. O mulţime de personalităţi ale lumii academice, medicale, artistice și sportive îl susţin pe Victor Ponta în turul II al alegerilor prezidenţiale.

Ilie Nastase : "Il sustin pe domnul Victor Ponta pentru ca este un foarte bun prim-ministru, este tanas si in plus ii place sportul, e o enciclopedie de sport. E un lucru foarte bun pentru Romania ca un tanar indrazneste sa devina presedintele Romaniei. In plus, e si stelist, ca mine. Il votez pe domnul Victor Ponta!".

Pavel Nastase, rector ASE : "Noi apreciem in mod deosebit in Consiliul National al Rectorilor faptul ca Victor Ponta este foarte apropiat de educatie".

Radu Beligan: "Il sustin pe Victor Ponta pentru ca tara asta are nevoie de un Presedinte tanar si energic!".

Nicu Alifantis: "Cred in programul USL, cred in tandemul Ponta-Tariceanu, cred ca acesti doi oameni absolut normali pot sa cladeasca o Romanie normala, demna, respectata, cu adevarat europeana. Pentru toate acestea il sustin si il voi vota pe Victor Ponta in 16 noiembrie".

Alexandru Irimie, rector UMF Cluj Napoca: "Votez Victor Ponta pentru ca are varsta necesara, are maturitatea politica necesara pentru a fi un garant al Constitutiei, pentru a fi un presedinte al tuturor romanilor. Dispune de asemenea de prezenta si expertiza necesara pentru a reprezenta cu bine Romania in Europa si in lume. Votez, de aceea, Victor Ponta!".

Irinel Popescu, medic: "Mi-as dori ca Victor Ponta sa castige aceste alegeri pentru ca in ultima perioada, cel putin prin prisma meseriei pe care o practic, lucrurile au evoluat foarte rapid. Cred ca suntem pe un trend ascendent pe care eu as dori sa il continuam".

Sorin Oprescu, primarul Capitalei :"Eu unul am credinta certa, fara dubii, ca Victor Ponta este omul care ne trebuie si de care tara are nevoie".

Ioan Holender, fost director al Operei de Stat din Viena:"Victor Ponta, ca viitor presedinte al Romaniei, va asigura, in sfarsit, parasirea perioadei de tranzitie spre o Romanie demna de oamenii care traiesc in tara noastra, asigurandu-ne prosperitate si o stare mai buna si social mai dreapta".

Dorel Vişan, actor: "Il sustin pe Victor Ponta pentru un mediu social sanatos, pentru cultura si educatie."

Florina Cercel, actrita: "Un prim-ministru energic, capabil, muncitor, deschis dialogului; un om care apreciaza, respecta valorile culturii romanesti, valorile traditionale ale acestui popor. Pentru ca este tanar si are humor - doua trasaturi care implica generozitate si simt al dreptatii".

Helmuth Duckadam, fotbalist: "Victor Ponta este singurul premier sau presedinte dupa 24 de ani care s-a aplecat catre sportivi, spre oameni de cultura si cred ca a facut dreptatea pe care nu au avut-o pana in prezent. Si eu, si familia mea vom vota cu el!".

Titi Aur, pilot de raliuri:"Este un tanar ambitios, cu un suflet de om bun, care cunoaste si respecta regulile si se comporta in tot ce face ca un adevarat sportiv de performanta. Il votez fara rezerva pe Victor Ponta!".

Vasile Stanga, handbalist: "Mie imi place de Victor Ponta pentru ca este un om de sport. Corect, cinstit este un om de sport si ii place sportul."

Leonard Doroftei, boxer: "Tineti minte 3 cuvinte: Victor Ponta presedinte!"

Iurie Leanca, premierul Republicii Moldova: "Victorie pentru Victor, pentru o Romanie Puternica si o Romanie prospera!"

Sorin Ilfoveanu, pictor - "Doresc sa dispara golania de la Palatul Cotroceni. Al doilea motiv este ca doresc sa existe in tara un climat al concordiei. Si al treilea motiv care este foarte important pentru mine este ca arta, cultura, care a fost tot timpul sufletul acestei natiuni, sa gaseasca in domnul presedinte Victor Ponta un mecena."

Tudor Gheorghe, artist - "Pe data de 2 noiembrie am votat, alaturi de cateva milioane bune de romani, Victor Ponta. Nu mi-a sugerat nimeni, nu m-a obligat nimeni, e greu sa ma oblige pe mine cineva sa spun acest lucru. Eu cred ca la ora actuala, si e dreptul meu sa cred asta, la Cotroceni ar fi bine sa ajunga Victor Ponta, pentru ca este tanar, avem nevoie de un presedinte cetatean roman, tanar, inteligent, dar mai ales viu!".

Florin Bodochi, actor - "E un om politic care n-a facut niciun fel de compromis. De asta il aleg pe Victor Ponta."

Marian Simion, boxer - "Parerea mea este ca Victor Ponta va fi presedintele Romaniei si ii doresc oricum succes!"

George Ivaşcu, actor - "Victor Ponta este un om energic, tanar, care a ajuns in acest varf al piramidei, ceea ce dovedeste ca este un politician de succes. Asta e un semn foarte bun de seriozitate."

Multe alte personalităţi şi-au arătat susţinerea faţă de candidatul PSD. VEZI pe pagina oficială de Facebook Victor Ponta.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ