George Scutaru: Lupta Ponta-Iohannis e umăr la umăr

| 14 noi, 2014

Deputatul George Scutaru, liderul grupului PNL de la Cameră, a declarat vineri, într-o conferinţă de presă la Buzău, că sondajele de calibrare arată practic o luptă umăr la umăr între cei doi candidaţi în alegerile prezidenţiale, el adăugând că e convins că duminică prezenţa la vot va fi mult mai mare şi Klaus Iohannis va câştiga.

'Acel vânt de schimbare care a fost dat de românii din disporă va continua cu forţă şi la nivelul ţării', a afirmat Scutaru.

Deputatul PNL a făcut apel către cetăţeni 'să iasă la vot pentru ca nu lase pe alţii să aleagă în locul lor şi să decidă în locul lor, important este să existe o cât mai mare prezenţă pentru că duminică nu au de ales între două persoane, au de ales între două moduri de a gândi viitorul României'.

'Avem de ales între o Românie în care cinstea, corectitudinea şi lucrul bine făcut să fie apreciate şi o Românie în care forţa baronilor de partid să primeze, şpaga, hoţia şi neseriozitatea sunt puse pe primul loc', a mai spus George Scutaru.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ