ELENA UDREA, declarație de ultimă oră despre DORIN COCOŞ: Asta e principala vinovăție a lui!

| 07 mar, 14:51

La puțin timp după ce Traian Băsescu a transmis un mesaj despre sechestru pe moșia de la Nana, Elena Udrea a reacționat și ea. Pe tema care o doare, adică despre arestul său. Ea spune că procurorii nu sunt corecți pentru că îi țin în arest pe fostul său soț, Dorin Cocoș, și pe fostul său fiu vitreg, Alin Cocoș.

Udrea e de părere că singura vină a lui Cocoș nu e că a furat bani și a făcut trafic de influență, ci pentru că i-a fost ei soț.

”Denunţătorii buni şi denunţătorii răi

Citeşte şi: Mesajul DISPERAT al lui TRAIAN BĂSESCU: 127 de familii suferă!

Dorin Cocoş şi-a recunoscut faptele de care a fost acuzat de anchetatori după o bună perioadă în care s-a aflat în arestul Poliţiei Capitalei. A spus sumele de bani pe care le-a luat, dar şi felul în care s-au împărţit apoi către alţi „beneficiari”. Cu toate acestea, DNA şi, apoi, instanţa au considerat că faptele sunt „prea grave”, iar sumele invocate sunt „prea mari” pentru ca Dorin şi Alin Cocoş să poată fi puşi sub control judiciar sau în arest la domiciliu. Cu alte cuvinte, cei doi au fost priviţi ca denunţătorii răi.

Stelian Gheorghe (cel care a fost beneficiarul direct al unei supraevaluări de 61 de milioane de euro) şi Sergiu Diacomatu (cel care a primit 7,5 milioane de euro mită pentru acţiunile din comisia ANRP) au avut câştiguri financiare mult mai mari, dar nici DNA şi nici instanţele nu consideră că e nevoie de o măsură privativă de libertate. Cu alte cuvinte, ei sunt denunţătorii buni.

Această stare de fapt – în care oameni acuzaţi de fapte similare au parte de pedepse diametral opuse, deşi acţionează în acelaşi sens – dă măsura caracterului puternic arbitrar sau discreţionar al felului în care se încearcă înfăptuirea anchetelor penale în aceste cazuri.

Citeşte şi: Combinația Cocoş–Bucşaru. Ţinta finală: Elena Udrea

După ce DNA şi ÎCCJ s-au opus punerii în libertate, se poate spune că, într-adevăr, principala vinovăţie a lui Dorin Cocoş este că „a fost căsătorit cu Elena Udrea”.

Sentimentul este că fostul ministru al Dezvoltării Regionale şi Turismului este ţinta şi că toţi oamenii apropiaţi de aceasta trebuie să fie condamnaţi la purgatoriu. De altfel, asta se vede şi în dosarul Gala Bute – toţi cei care au declarat împotriva Elenei Udrea sunt liberi, iar cei care au spus că nu au ce declara sunt în arest.”, e mesajul lui Udrea.

loading...

Ştirile orei

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ