După vila RA-APPS, Traian Băsescu îi cere Guvernului şi un birou

| 09 mar, 14:04

Fostul preşedinte Traian Băsescu solicită Guvernului sa îi asigure un spatiu pentru un birou. Băsescu susţine că nu are un spaşiu în care să îşi poată desfăşura activitatea în calitate de fost şef al statului, un spaţiu în care să poată primi înalţi demnitari ai statului român sau ai altor state.

Astfel că Traian Băsescu face presiuni asupra Guvernului să îi acorde pe lânga vila care i-a fost atribuită deja şi un spaţiu pentru birou, informează Romania TV.

Potrivit legii, foştii preşedinţi au dreptul să foloseacă gratis o locuinţă de protocol, "cu destinaţia de reşedinţă, care cuprinde şi un spaţiu cu destinaţia de cabinet de lucru, încadrat cu un post de consilier şi un post de secretar".

Traian Băsescu ar urma să se mute într-o locuinţă RA-APPS, la care are dreptul în calitate de fost şef al statului. Imobilul ce i-a fost pus la dispoziţie în acest sens este cel în care a locuit Mioara Roman, numai că acesta se află acum în reparaţii, din cauza stării avansate de degradare în care se afla.

Drept urmare, Traian Băsescu locuieşte încă în Vila Lac 3, pe care ar fi trebuit să o părăsească în termen de 60 de zile de la încheierea mandatului.

Citeşte şi: Declaraţia ŞOCANTĂ a lui Traian Băsescu despre retragerea din politică

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

3 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
10 mar, 06:37
Ana
Ar trebui ca acestui nemernic sa I se acorde o celula la puscarie, nimic altceva. Nici de vila de serviciu nu ar fi meritat sa beneficieze dupa ce presedinte ratat a fost. O crima din partea statului ca I-a oferit o casa de serviciu cind si-a acordat nemeritat si illegal casa din Mihaileanu. Ce nesimtit. Un presedinte penal cu 70-80 dosare penale si sa I se acorde beneficii. In ce tara traim. Sa I se confiste casa din Mihaileanu, Hai, DNA curaj, sa va vedem ca va faceti meseria. Sechestru si pe aerul care-l respira Cit timp Kovesi este in fruntea DNA-ului nu se va face dreptate in cazul basescu..,l-a acoprit 10 ani de zile,complice cu infractiunile lui si nici astazi nu misca nimic in privinta lui. Bine ca un judecator a fost condamnat la 22 ani si astia care au devalizat pe bune tara cu sute de milioane de Euro , ne rid in nas si ne sfideaza, Stiu ei ce stiu dar si noi stim......
10 mar, 10:44
c.e.
la zi
Ana, esti mai prostuta decat prevede legea, asa ca vezi-ti tu de neuronul tau ratacit si trist!
10 mar, 11:46
mircea ardelean
nemernicia nu de acolo porneste !
ana stai la oalele tale ca ti se arde rantasul si-ti vor spune cei apropiati ca nici acolo nu esti buna !daca ai creier ar trebui sa gandesti si mai apoi sa scrii!

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ