SEBASTIAN LĂZĂROIU acuză PNL de trădarea Diasporei. "Cea mai urâtă înșelătorie"

| 08 mar, 10:58

Sebastian Lăzăroiu, fost consilier al lui Traian Băsescu, susține că pe scena politică românească se pregătește o urâtă înșelătoriea, cea mai urâtă de la schimbarea regimului.

"Cred că se pregateste cea mai urâtă înșelătorie din ultimii 25 de ani. Cred că politicienii au resurse inepuizabile de minciună și cinism", a scris Sebastian Lăzăroiu, pe pagina sa de Facebook.

Fostul consilier al lui Traian Băsescu a adăugat: "Comisia parlamentară pentru elaborarea Codului electoral a batut deja palma pentru votul pe liste și numarul de circumscripții. Circumscripția diaspora va avea 7 parlamentari". El a adăugat că nu crede că "se va mai opune cineva votului prin corespondență".

"Nu mai contează dacă votează un milion sau trei milioane de români din afara granițelor. Ponderea lor în Parlament e fixă: 1,6 la sută sau 7 mandate", a adăugat Sebastian Lăzăroiu. El a precizat că "PNL e deja complice la înșelătoria asta, pentru că au votat cot la cot cu PSD decupajul circumscripțiilor".

 

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

1 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
08 mar, 11:15
Florin Stefan
Oferta
Cea mai accesibila oferta de lucru online! Suntem in continua extindere, cu mari perspective pentru perioada urmatoare! NU este necesara niciun fel de experienta! Oferim curs gratuit si complet de instruire online, de la zero! sellectam urgent dezvoltatori de proiect pentru piata nationala si mondiala. Plata castigurilor realizate este garantata prin contract legal. Se lucreaza part-time (in timpul liber) sau full-time, la alegere. Cerem seriozitate maxima si dorinta de a invata ceva absolut nou si de viitor. Va oferim toate detaliile dupa ce trimiteti un mesaj cu textul ”Info” la aceasta adresa de email: [email protected]

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ